Basic Counter (straight) - mobiele balie met print

Basic Counter (straight) - de meest eenvoudige mobiele balie!


De Basic Counter (recht) is laag geprijsd en geschikt als zakelijk presentatiemiddel!

 

rechte basic mobiele balie voorbeeld met printinklapbare desk, mobiel en onverwoestbaar  Basic Mobiele balie pakketinhoud 

Een rechte Basic Counter bestaande uit slechts 3 delen. En is eenvoudig opgezet in 5 minuten!

full color bedrukkingDeze mobiele balie systeem wordt als gebruiksklaar pakket geleverd inclusief fullcolor print.

 

De Basic Counter kan worden vervoerd in slechts 1 handzame nylon draagtas.  Binnen enkele handelingen klap je de balie uit tover je deze om tot handige desk, met aan de voorzijde een fraai bedrukte print. De Basic Counter is dus ook een volwaardig displaysteem dat mooi staat bij je presentatie!

De prints voor de Basic Counter mobiele balie worden aangebracht als PVC laag met krasvast laminaat. Dit materiaal is robuust en geschikt voor langdurig gebruik, het vaak op- en afbouwen en is stootbestendig. Door de ontspiegelde toplaag is kleurweergave op dit materiaal optimaal. Er zijn voor de bedrukking geen beperkingen voor het aantal kleuren of oppervlaktedekking. Zie onderstaand schema voor de formaten van de layout.

De Basic Counter mobiele balie is snel leverbaar en in de meeste gevallen zelfs binnen enkele dagen klaar! Nieuwsgierig naar de kwaliteit? Kom langs voor een demonstratie!

Gewicht: 16 kg
Formaat: 1554 mm breed x 846 mm hoog


Voor de bedrukking op de Basic Counter kunt u een ontwerp aanleveren als PDF, JPG of TIF op het formaat zoals onderstaand beschreven. Hierbij is het niet nodig om marges aan te houden, de bedrukking kan aan alle zijden pagina-aflopend zijn. Aangeraden wordt om een resolutie van 150dpi te gebruiken. 
 

Formaat van de mobiele banner

 


Instructies setup mobiele balie type Basic Counter gebogen

 


Dit presentatiesysysteem kunt u ophalen Ophalen of laten bezorgen laten bezorgenVragen over het rechte mobiele balie systeem? Neem contact op via +31 713316967 of mail info@pimprint.nl

 

 

Levertijd 2 - 3 dagen

PIM Print haalt alles uit de kast om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Ook dit produkt wordt milieubewust gefabriceerd: 

 

co2 neutrale produktie

Co2 neutrale produktie
Uitstoot bij het produceren van drukwerk kan anno 2012 tot een minimum worden beperkt. PIM Print hecht veel waarde aan milieuverantwoord produceren en inkopen. Dit heeft niet alleen betrekking op interne handelingen, ook van leveranciers wordt verwacht milieu aspecten serieus te nemen en maatregelen te nemen. 

 

co2 neutraal stroombesparing

Stroombesparing
Produktiemachines en electrische apparatuur binnen PIM Print zijn gekozen op basis van neutrale hitte- en stoffenuitstoot in combinatie met laag stroomverbruik. Daarom is elk apparaat voorzien van automatische (power-saving) geheel of gedeeltelijke uitschakeling bij inactiviteit. Bij zowel afdrukapparatuur als computersystemen is stroomverbruik op rustige momenten minimaal, evenals de servers waar continu controle op is. Orders worden in combinatieruns gedrukt, dit betekent dat onnodig stroomverbruik wordt voorkomen.

 

co2 neutraal papier recycling

Recycling
PIM Print maakt gebruik van een gedetailleerd papierrecyclingprogramma. Papierafval tot elke snipper wordt zorgvuldig opgevangen en in recyclingscircuit gebracht. Papier wordt optimaal gevuld zodat afgesneden resten zo klein mogelijk zijn. Mochten er toch gotere afvalstroken zijn dan worden deze verzameld en opnieuw gebruikt bij afdruk van kleinere items. Een papierloze administratie zorgt o.a. voor efficiënte werkstroom en een sterke afname van onnodig papiergebruik. 

 

co2 neutrale produkten

Milieuverantwoorde materialen
Bij elke opdracht waar papier in voorkomt staat FSC papier centraal. FSC is een keurmerk voor milieuverantwoord gefabriceerd papier, waarvan de grondstoffen afkomstig zijn vanuit beheerde bossen. FSC papier is er in vele vormen, zoals dun papier voor office toepassingen maar ook voor zwaarder zakelijk drukwerk, kaarten en karton. Elk papieren item dat u vindt in de PIM Print webshop wordt gemaakt met FSC gecertificeerd papier.
Alle niet-papieren produkten (zoals displaystemen, stickers en banners) bevatten geen stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het milieu en zijn volledig recyclebaar. 

 

co2 neutraal eco inkten

Eco inkten
PIM Print maakt gebruik van BCS BIO inkten. Deze inkten zijn gemaakt op basis van plantaardig bindmiddel en daardoor biologisch afbreekbaar. Inkt op plantaardige basis heeft de eigenschap om meer vocht op te nemen, wat voordelen biedt in de vorm van geurloos, chemieloos en alcoholvrij drukken. Daarnaast behoudt dit type inkt een zeer hoog pigment, wat in gemiddeld inktgebruik een afname van minstens 15% oplevert.

 

co2 neutraal carbon neutral verzenden via UPS

Co2 neutraal transport
Zendingen van PIM Print worden verstuurd via het UPS Carbon Neutral programma. Deze wijze van verzenden heeft dezelfde snelheid als een normale zending, echter wordt hierbij het klimaateffect gecompenseerd en daardoor Co2 neutraal genoemd. Voor een minimale toeslag per pakket draagt UPS op zeer grote schaal bij aan het onderhoud van bosgebieden over de hele wereld. Hierbij wordt voor alles gezorgd, van het berekenen van de uitstoot tot het aankopen en omzetten van emissierechten. Tevens wordt hiermee geïnvesteerd in efficiënter brandstofgebruik en zelfs reductie van geluid dat de vliegtuigen maken. Voor UPS Carbon Neutral worden wereldwijd samengewerkt met de grootste verificatie- en certificatieorganisaties om dit constant te valideren. Lees meer op https://www.sustainability.ups.com/