Plexiglas bedrukken? Wij zijn de specialist!

plexiglas bedrukkenHet bedrukken van plexiglas is ons vak! Maar daarnaast hebben wij ook het afwerken van bedrukt plexiglas tot kunst verheven. Plexiglas kent vele vormen, zoals gekleurd plexiglas, bedrukt plexiglas en op maat gesneden platen met bijzonder contouren. Het is een veelzijdig kunststof materiaal dat erg populair is in nieuwbouw huizen of in kleinere vorm met een functie als display bordje. Omdat plexiglas hard is wordt het vaak ingezet als praktische en decoratieve doeleinden. Plexiglas is bijvoorbeeld een prima alternatief voor glas, het is veel minder kwetsbaar en kan worden ingezet als robuust bord met de kenmerken van een glasheldere glazen ruit of paneel.

Plexiglas, het beste alternatief voor kunststof glasPlexiglas bedrukken kan op diverse manieren. Zo worden bijvoorbeeld de meeste transparante naambordjes aan de achterzijde (in spiegelbeeld) bedrukt. Voor toepassing in winkels of horeca is het gebruikelijk om de achterzijde van een glasheldere plexiglas plaat volledig fullcolor dekkend te bedrukken met een extra witte laag. Zo blijft de beeldzijde onaangetast en is kleurweergave optimaal. Met plexiglas bedrukken is namelijk een zeer groot kleurbereik haalbaar.

Niet alleen rechthoekig!
Bij bebording wordt er vaak gedacht aan vierkante of hoekige platen. Maar niet is minder waar! Na het plexiglas bedrukken wordt dit gedetailleerd afgewerkt door een high-end contourmachine in elke gewenste vorm of contour. Dit kan natuurlijk rechthoekig zijn maar in dezelfde run kunnen wij bijvoorbeeld ook de vorm van een logo toepassen, zelfs tot meters hoog.

Vraag een offerte aan voor bedrukt PlexiglasAdvies op maat
Iedere toepassing van plexiglas is anders. Daarom denken we graag met je mee en maken wij graag een passende aanbieding.

Montage op lokatie
Een plexiglas bord moet uiteraard ook gemonteerd worden. Daarom bieden we bij elk kunststof plaat afstandhouders welke zijn afgestemd op zowel de muur als de gehele sfeer van het paneel. Wil je dat wij een plexiglas paneel komen monteren? Geen probleem! Hiervoor hebben wij een vast montageteam dat inzetbaar is op elke lokatie in Nederland en België.

Wist je dat...

  • Plexiglas verkrijgbaar is in meer dan 150 kleuren en tinten?
  • Bijna al het gekleurde plexiglas eigenlijk transparant is maar de kleur er is opgedrukt?
  • Plexiglas ook wel Perspex, Acrylaat of PMMA plaat genoemd wordt?
  • Bedrukt plexiglas weerbestendig is en dus ook goed geschikt is voor buitengebruik?


Voorbeeld van bedrukt Plexiglas, glas helder kunststof