Onze pakketten worden bezorgd door DHL


PIM Print gebruikt DHL als standaard transporteur. DHL bezorgt op werkdagen (ma. t/m vr.) tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij aflevering is een handtekening nodig voor ontvangst. Bij afwezigheid wordt de zending automatisch op een ander tijdstip of dag opnieuw aangeboden.

Het trackingnummer van de order wordt weergegeven in de bevestigingsmail die wordt verstuurd zodra de order is afgestuurd. Traceren van de zending kan door de trackinglink in de email aan te klikken.

PIM Print verzend via DHL GOGREEN Climate Neutral, dit is CO2 neutraal transport om de impact op het klimaat te beperken. Lees meer

In sommige gevallen maakt PIM Print gebruik van andere bezorgdiensten, bijvoorbeeld voor Expressleveringen, bezorgen op zaterdag of in afgelegen windstreken. 

 


Retouren
Om een retourzending snel te kunnen verwerken is een RMA nummer nodig. Een RMA nummer kan worden aangevraagd via deze pagina

Wacht met retour zenden altijd op goedkeuring van de aanvraag en ontvangst van een RMA-nummer, deze gegevens worden per e-mail toegestuurd.