Blanco A3 kaartpapier - 350grs glad satijn

goedkoop dik a3 printpapier voor het maken van kaartjes
13.95
(incl. BTW)

.

dik a3 papier voor het maken van kaartjes, 297 x 420 mm blancoGoedkoop A3 papier blanco - 350grs glad satijn


Bestel nu goedkoop dik papier, handig voor zelf kaartjes maken!

Dit type papier is bij uitstek geschikt voor het maken van kaartjes, of om zelf op te printen. (let op dat uw printer 350grs papier ondersteund)

Colorcopy dik papier is altijd voorradig en is in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzendklaar! 

Dit papier is verkrijgbaar per pakjes á 10 vel

• Geschikt voor laserprinter en inktjetprinter (let op gebruik van juiste settings/handinvoer)

dik printpapier kaartpapier voor het maken van kaarten

 

dik printpapier voor het maken van kaartjes bestelt u bij PIM Print

Het papiergewicht van Colorcopy A3 papier is 350 grs. Dit is een luxe en zware papiersoort dat u kunt gebruiken voor het zelf maken van kaartjes. 
 
 
a4 formaat papier

Het eindformaat van blanco kaartpapier is A3 (297 x 420 mm). Papier wordt automatisch op dit formaat gesneden en per pak á 10 vel geleverd.
 
fsc a4 papier
Om de impact op het milieu zo min mogelijk te houden wordt FSC papier gebruikt. Dit is papier dat wordt gemaakt van gerecycled papier en met een minimaal houtpercentage gewonnen wordt uit gecontroleerde bossen.Dik kaartpapier kunt u ophalen haal drukwerk op bij pim print online drukkerij of laten bezorgen online drukwerk thuis laten bezorgenVragen over blanco dik papier voor kaartjes maken? Neem contact op via 071-3316967
of mail info@pimprint.nl

snel drukwerkDe levertijd van dit produkt is gemiddeld 24 uur.

 

Bestanden en/of het ontwerp dat u aanlevert worden gechecked en daarna op hoge snelheid in produktie genomen. Indien u de bestelling voor 12.00 uur plaatst dan is deze 's middags gereed voor ophalen, of als u kiest voor verzending dan wordt deze de volgende werkdag afgeleverd door DHL.
 

Snel is standaard bij PIM Print, zonder meerprijs. Zelfs als uw drukwerk spoed heeft. PIM Print gebruikt hiervoor de snelste bezorgdiensten en voor u de beste logistieke kanalen.

drukwerk spoed wordt afgeleverd door DHLDHL presteert op het gebied van 24-uurs leveringen en is daarom een goede transportpartner gebleken. Bestellingen voor drukwerk spoed die bij PIM Print worden geplaatst worden door DHL vervoerd en de volgende werkdag afgeleverd. Altijd.

 

Wilt u zeker weten of uw order op een bepaald tijdstip klaar is? Neem contact op via tel. 071-3316967 of info@pimprint.nl