Blanco dik Biotop papier A4 - 350grs

Dik biotop papier A4
9.95
(incl. BTW)

.

dik biotop papierDik biotop papier A4 - 350grs


Bestel nu goedkoop dik Biotop papier! Het is altijd voorradig dus je hebt het snel in huis!

Biotop papier is offwhite Eco-papier dat bij uitstek geschikt is voor het maken van kaartjes of om zelf op te printen. (let op dat uw printer afdrukken op zwaar papier ondersteund). Biotop papier heeft een licht crême tint.

Biotop papier is altijd voorradig en dezelfde dag nog verzendklaar! 

Dit papier is verkrijgbaar per pakjes á 25 vel

• Geschikt voor laserprinter en inktjetprinter (let op gebruik van juiste settings/handinvoer)
 

dik biotop papier op A4 formaat

 

dik Biotop papier

Het papiergewicht van Biotop A4 papier is 350 grs. Dit is een luxe en zware papiersoort dat je kunt gebruiken om zelf op te printen of om kaartjes van te maken. 
 
 
a4 Biotop papier

Het eindformaat van dit Biotop papier is A4 (210 x 297 mm). Het biotop apier wordt automatisch op dit formaat gesneden en per pak á 25 vel geleverd.
 
fsc a4 Biotop papier
Om de impact op het milieu zo min mogelijk te houden wordt FSC papier gebruikt. Dit is papier dat wordt gemaakt van gerecycled papier en met een minimaal houtpercentage gewonnen wordt uit gecontroleerde bossen.Dik Biotop papier kunt u ophalen haal drukwerk op bij pim print online drukkerij of laten bezorgen online drukwerk thuis laten bezorgenVragen over Biotop papier voor kaartjes maken? Neem contact op via 071-3316967
of mail info@pimprint.nl

snel drukwerkDe levertijd van dit produkt is gemiddeld 24 uur.

 

Bestanden en/of het ontwerp dat u aanlevert worden gechecked en daarna op hoge snelheid in produktie genomen. Indien u de bestelling voor 12.00 uur plaatst dan is deze 's middags gereed voor ophalen, of als u kiest voor verzending dan wordt deze de volgende werkdag afgeleverd door DHL.
 

Snel is standaard bij PIM Print, zonder meerprijs. Zelfs als uw drukwerk spoed heeft. PIM Print gebruikt hiervoor de snelste bezorgdiensten en voor u de beste logistieke kanalen.

drukwerk spoed wordt afgeleverd door DHLDHL presteert op het gebied van 24-uurs leveringen en is daarom een goede transportpartner gebleken. Bestellingen voor drukwerk spoed die bij PIM Print worden geplaatst worden door DHL vervoerd en de volgende werkdag afgeleverd. Altijd.

 

Wilt u zeker weten of uw order op een bepaald tijdstip klaar is? Neem contact op via tel. 071-3316967 of info@pimprint.nl