Expolinc

Expolinc is toonzettend producent van duurzame draagbare displays

Expelling roll up banner Classic - Het origineel - De klassieke rolbanner!

Expolinc producten worden met de grootste zorg gefabriceerd van de meest sterke en robuuste materialen, met nadruk op design en gebruiksgemak.

"Hoe je ook gezien wil worden, wij garanderen dat Expolinc produkten je daarbij helpen en dat jouw boodschap de volle 100% aandacht krijgt!"

     
     

Groot formaat prints, display’s en banners zijn onze specialiteiten! Heb je een presentatie op een beurs? Of wil je een combinatie maken van meerdere mobiele systemen? Wij helpen je met alle displayprodukten passende binnen elk budget. Maar ben je op zoek naar een topmerk? Dan adviseren we je Expolinc.

 

 

Het complete assortiment Expolinc produkten in één overzicht. Neem contact op met PIM Print voor het meest up-to-date overzicht.Artikel: Lees over de update van Expolinc produkten

ArtikelGeld verdienen met uw eigen beurswand

Download: De nieuwste Expolinc catalogus


 

 

Expolinc is fabrikant van professionele displaysystemen zoals rollup rolbanner systemen, beurswanden, paalbanners en sterke posterprofielen. Het merk Expolinc onderscheidt zich door duurzaamheid en absolute kracht en wordt daardoor vaak gebruikt bij professionele activiteiten en langdurig intensief gebruik. Expolinc is van mening dat mobiliteit optimaal moet zijn en design daar een belangrijke rol in speelt. Met Expolinc displayprodukten heb je nooit gereedschap nodig en is opzetten eenvoudig geregeld. Over elk onderdeel is nagedacht zodat je als gebruiker zonder technische kennis een perfecte presentatie kunt neerzetten, keer op keer en voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Alle Expolinc produkten worden geleverd met levenslange garantie. Het merk durft garant te staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Een rollup banner zal na 10 jaar van intensief gebruik nog steeds werken zoals de eerste dag. Dit is mogelijk door de robuuste onderdelen van het mechanisme dat bestaat uit het sterkste aluminium wat mooi is afgewerkt met slijtvaste poedercoating. Bij een displayprodukt draait het om de boodschap en met een Expolinc display weet je zeker dat dit optimaal tot zijn recht komt, in een design dat staat als een huis!
 expolinc 4screen banner popupExpolinc Popup banner 4screen – Betaalbare lichtgewicht popup display bestaande uit print met 2 profielen en staander. Deze Pop Up biedt een eenvoudige constructie welke bestaat uit slechts enkele sterke onderdelen, door iedereen snel opgezet, zonder gereedschap of technische kennis. De Pop Up Banner 4 Screen is de meest eenvoudige, mobiele en betaalbare banner bedoeld voor langdurig gebruik.expolinc rollup classicExpolinc Rollup banner – De beste rollup banners ooit gemaakt; verkrijgbaar in diverse breedtes en hoogte tot 223 cm. Deze Rollup banner is uitermate geschikt voor lange termijn gebruik en wordt ingezet voor heavy-use zoals dagelijks gebruik, veel transport en regelmatig verwisselen van print. De rollup banner het de meest populaire display artikel van dit moment. De verschillende soorten zijn Rollup banner Compact, Rollup banner Classic, Rollup banner Professional en de Rollup banner Professional tweezijdig.
 


expolinc pole systemExpolinc Pole system – Elegante banner op paal met stabiele voet, verstelbaar tot meters hoog. Lichtgewicht en makkelijk vervoerbaar. Voordeel van het Pole System is dat deze kan worden geleverd met prints op elke variabele hoogte. De staander is in hoogte verstelbaar waardoor uw boodschap tot grote hoogte boven de menigte kan worden verheven. Het Pole System is uiterst mobiel en de bijbehorende prints zijn eenvoudig wisselbaar. Ondanks het hoge formaat kan dit displaysysteem volledig worden vervoerd in een kleine draagtas.


expolinc folderhouderExpolinc Brochure stand – Een folderhouder welke met één handbeweging opgezet wordt. Voor optimale weergave van uw folders en van onverwoestbare kwaliteit. Deze folderhouder neemt u ingeklapt mee in een compacte draagtas of een robuuste hard kunststof rolcase. De Brochurestand/folderhouder van Expolinc is verkrijgbaar in eenzijdige- en tweezijdige vorm. 
 


expolinc popup magnetic wallExpolinc Popup Magnetic beurswand – Een beurswand van formaat met een eenvoudige constructie waarbij de geprinte banen aansluiten met een slim magneetsysteem. De gehele Pop Up Magnetic beurswand kan worden vervoerd in een mobiele rolcase waar alle benodigheden eenvoudig in passen. Omdat deze beurswand bestaat uit slechts enkele onderdelen is opzetten snel en eenvoudig door iedereen te doen, zonder gebruik van extra gereedschap. De beurswand is verkrijgbaar in diverse breedtes.expolinc case and counterExpolinc Case & Counter – Deze counterdesk tover je binnen enkele minuten om in een handige verrijdbare koffer van flink formaat. De Case & Counter is geschikt om een Popup Magnetic te vervoeren en wordt daarom meestal verkocht in combinatie met een beurswand. Naast de functie als rolkoffer/rolcase klapt u dit produkt uit tot een volwaardige mobiele balie dat kan worden ingezet bij heavy-use gebruik voor presentatiedoeleinden. De Case & Counter wordt geleverd met eigen print (rondom), een tafelblad (kleur naar keuze) en plankjes aan de binnenzijde zodat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.


expolinc informatiestandaardExpolinc Info Stand - Informatiestandaard in het meest optimale design, gemaakt voor bewegwijzering en weergeven van brochure of informatie. De Info Stand is verkrijgbaar in staande vorm (verticaal) voor gebruik als bewegwijzering. De Info Stand is ook beschikbaar in schuine vorm voor bijvoorbeeld presentatie van een menukaart of leesdesk.

 


De Expolinc Roll up Classic en de Rollup Compact

 

Expolinc op Facebook >

PIM Print is Expolinc dealer

Expolinc presentatiesystemen kunnen in veel gevallen in op maat gemaakte combinatie geleverd worden. Daarbij wordt rekening gehouden met de presentatie zoals die voor uw bedrijf passend zou zijn, de ruimte die beschikbaar is bij het houden van de presentatie en de mogelijkheden die u heeft voor het vervoer bij een mobiele toepassing. Wij informeren u daarover graag.

Hieronder een greep uit de Expolinc 
produkten: