grafisch ontwerp leiden

Een passend ontwerp via Grafisch Ontwerp Leiden

PIM Print is Grafisch Ontwerp Leiden en is totaalleverancier van print- en drukwerk voor zowel consumenten als bedrijven. Naast print- en drukwerkproduktie heeft PIM een eigen team van grafisch ontwerpers die je helpen bij het opstellen van een grafisch ontwerp voor uitingen zoals reclamefolders, brochures, presentatiesystemen en meer. Grafisch Ontwerp Leiden geeft alle mogelijkheden voor het maken van een concept of professionele vormgeving voor druk- en printwerk.

 

Grafische vormgeving Leiden
Grafische vormgeving Leiden
Het maken van een grafisch ontwerp begint met een inventarisatieproces waarbij informatie wordt over het totaalbeeld dat te vormen moet worden, daarbij spelen branche, doelgroep en de doelstelling de grootste rol. Grafisch Ontwerp Leiden let daarbij op zaken zoals:

• positie van de onderdelen (logo, tekst, beeld en andere vormen)
• wijze van presentatie (zachtaardig, rustig, hard, gevoelig)
• doelgroeponderzoek (welke groep moet zich aangesproken voelen)
• samenhang van het ontwerp met de doelstellingen

Met deze en andere vragen in het achterhoofd wordt er een voorstel uitgewerkt tot eindontwerp.

 

Grafisch ontwerpteam Leiden
Ontwerpteam Leiden
Grafisch Ontwerp Leiden beoordeelt elke opdracht persoonlijk en helpt om het doel te behalen. Bij Grafisch Ontwerp Leiden maken details namelijk het grote verschil en is het brede plaatje altijd het uitgangspunt.
Persoonlijk contact, inlevingsvermogen en een grote dosis creativiteit is wat je kunt verwachten van de ontwerpers van Grafisch Ontwerp Leiden.

 

Grafisch Leiden
Totaal pakket
Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, een complete bedrijfs huisstijl, folders, presentatiesystemen of alleen uw bestaande logo met adresgegevens op een visitekaartje.. Het team van Grafisch Ontwerp Leiden staat klaar om u van dienst te zijn!

 

Grafisch Leiden is altijd up to date!
Up to date
De nieuwste programma’s en apparatuur die nodig zijn voor het juist ontwerpen en drukklaar maken van uw bestanden hoeft u niet zelf aan te schaffen. Grafisch Ontwerp Leiden heeft alles al in huis om dit proces vakkundig te verzorgen. 

 

Grafisch Ontwerp Leiden beeldbewerking
Beeldbewerking
Door gebruik te maken van de nieuwste beeldbewerking programma’s is Grafisch Ontwerp Leiden in staat om alle denkbare aanpassingen aan bestanden uit te voeren. De meest complexe documenten kunnen worden ingelezen, aangepast of omgezet. Maar ook is het aanpassen van foto's, zoals wegwerken van objecten, dagelijks werk.

 

grafisch ontwerp in Leiden
Tijdsbesparing voor u
Uitbesteden is al snel voordelig als je alle tijd en bijkomende zaken doorberekend. Maar tijd, frustratie en een tegenvallend eindresultaat (het is niet uw dagelijkse werk) weegt vaak niet op tegen de snelheid die de professionals van Grafisch Ontwerp Leiden bieden. Er is namelijk een grafisch ontwerp voor elk budget en je wordt vooraf vrijblijvend geïnformeerd over de exacte kosten.

 

Grafische document opbouw
Grafische document opbouw en drukwerkvoorbereiding
Zaken als kleurprofielen, snijtekens, afloop, steunkleuren en bestandsformaten zijn nog maar enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij een ontwerp. Een juiste basis is essentieel voor een goed eindresultaat en vakkennis is hierbij een belangrijk onderdeel. Niet alleen om teleurstelling te voorkomen maar vaak ook om onderdelen nóg meer te verbeteren. Ook al gaat het om het kleinste detail!

 

 

Bel +31 71 3316967 of mail info@pimprint.nl 
 

Bezoekadres van Grafisch ontwerp Leiden:


View Larger Map


Gerelateerde artikelen:

PIM Print heeft ook mogelijkheden voor pre-press of technische drukvoorbereiding (klik hier) 

Bestand vectoriseren

Personeelsblad laten drukken, de beste tips

Snijtekens, afloop (bleed) en markeringen

Hulp nodig bij het kaarten drukken?