grafisch ontwerp

 

Het "staat" met een passend grafisch ontwerp

PIM Print is totaalleverancier van print- en drukwerk voor zowel consument als industrie. Naast print- en drukwerkproduktie herbergt PIM een enthousiast ontwerpteam welke u helpt bij het opstellen van vormgeving voor alle uitingen zoals reclamefolders, brochures, presentatiesystemen en meer. PIM Print heeft alle mogelijkheden voor het maken van een concept of professionele vormgeving voor druk- en printwerk.

 

Persoonlijke vormgeving
Persoonlijke vormgeving
Voordat er wordt gestart met het maken van een ontwerp is er vooraf een inventarisatie proces waarbij zoveel mogelijk informatie wordt ingewonnen om een totaalbeeld te kunnen vormen van de organisatie, branche, doelgroep en de doelstelling(en).
Een grafisch vormgever let daarbij op zaken als:
• waar komen bepaalde onderdelen (logo, tekst, beeld en andere onderdelen)?
• hoe komen deze er uit te zien?
• past het ontwerp bij de doelgroep?
• ondersteunt het ontwerp de doelstellingen van de klant?
Met deze en andere vragen in het achterhoofd wordt er een eerste voorstel gemaakt.

 

Grafisch ontwerpteam
Ontwerpteam
PIM Print bekijkt elke opdracht graag persoonlijk en wil graag adviseren over de mogelijkheden. Bij een goed grafisch ontwerp maken details namelijk het grote verschil en het "brede" plaatje is altijd het uitgangspunt.
Persoonlijk contact, inlevingsvermogen en een grote dosis creativiteit is wat je kunt verwachten van de ontwerpers van PIM Print.

 

Grafisch totaalpakket
Totaal pakket
Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, een complete bedrijfs huisstijl, folders, presentatiesystemen of alleen uw bestaande logo met adresgegevens op een visitekaartje.. Het ontwerpteam van PIM Print staat klaar om u van dienst te zijn!

 

Grafisch altijd up to date!
Up to date
De nieuwste programma’s en apparatuur die nodig zijn voor het juist ontwerpen en drukklaar maken van uw bestanden hoeft u niet zelf aan te schaffen. PIM Print heeft alles al in huis om dit proces vakkundig te verzorgen. 

 

Grafische beeldbewerking
Beeldbewerking
Door gebruik te maken van de nieuwste beeldbewerking programma’s is PIM Print in staat om alle denkbare aanpassingen aan bestanden uit te voeren. De meest tropische documenten kunnen worden ingelezen, aangepast of omgezet. Maar ook is het aanpassen van foto's, zoals wegwerken van objecten, dagelijks werk.

 

Tijdsbeparing met een grafisch ontwerp
Tijdsbesparing voor u
Uitbesteden is al snel voordelig als je alle tijd en bijkomende zaken doorberekend. Maar tijd, frustratie en een tegenvallend eindresultaat (het is niet uw dagelijkse werk) weegt vaak niet op tegen de snelheid die de professionals van PIM Print bieden. Er is namelijk een grafisch ontwerp voor elk budget en je wordt vooraf vrijblijvend geïnformeerd over de exacte kosten.

 

Grafisch document opbouw
Dokument opbouw
Zaken als kleurprofielen, snijtekens, afloop, steunkleuren en bestandsformaten zijn nog maar enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij een ontwerp. Een juiste basis is essentieel voor een goed eindresultaat en vakkennis is hierbij een belangrijk onderdeel. Niet alleen om teleurstelling te voorkomen maar vaak ook om onderdelen nóg meer te verbeteren. Ook al gaat het om het kleinste detail!

 

 

Bel 071-3316967 of mail info@pimprint.nl 
 


Gerelateerde artikelen:

PIM Print heeft ook mogelijkheden voor pre-press of technische drukvoorbereiding (klik hier) 

Bestand vectoriseren

Personeelsblad laten drukken, de beste tips

Snijtekens, afloop (bleed) en markeringen

Hulp nodig bij het kaarten drukken?