Een transparante sticker is een geweldig produkt. Het is betaalbaar, weerbestendig en verkrijgbaar in veel verschillende formaten. De bedrukking kan volledig fullcolor zijn. Maar bij een verkeerde keuze van kleuren komt een transparante sticker niet overal tot zijn recht. Een doorzichtig object heeft niet automatisch het dekkende effect dat je zoekt.

Het dekkende effect van een in kleur bedrukte transparante sticker is te vergelijken met dat van een overheadsheet. Hoewel de volledige oppervlakte met een bepaalde kleur bedrukt is zal deze toch altijd in bepaalde mate doorzichtig blijven. Dat is vooral goed te zien door het tegen het licht te houden en vooral bij het aanbrengen op een donkere ondergrond. 

Let op dat de bedrukking van een transparante sticker (of raamsticker) soms alleen tot zijn recht komt met een witte deklaag aan de achterzijde. Of dat nodig is is afhankelijk van de bedrukking. Een transparante sticker met daarop zwarte tekst zal bijvoorbeeld onzichtbaar worden bij opplakken op een zwarte ondergrond. Hoewel de kleur van de ondergrond standaard van invloed is op de kleurweergave van de bedrukking kan dit altijd worden ondersteund met een extra wit geprinte laag. Bij het bestellen van stickers heeft u daarom de extra optie voor het aanbrengen van wit.

 


transparante stickersStickers met wit bedrukt met wit bedrukte stickers Stickers met wit printen Transparante raamstickers
 

Klik hier om naar het assortiment transparante stickers te gaan >

 
Wil je over transparante stickers geadviseerd worden? Bel +31 713316967 of mail info@pimprint.nl