Wist u dat u met een beurswand geld verdient?! Lees hier waarom.

Belangrijk bij het presenteren van uw bedrijf is dat u recht op uw doel af gaat. Een beurswand is een indrukwekkend object waarmee u de eerste stap zet naar het verkrijgen van aandacht van de juiste groep mensen. Uw presentatie is namelijk een herkenningspunt voor uw doelgroep, dat creëert gespreksstof. Met een fraaie beurswand maakt u sneller een praatje, dus leads en daarmee meer sales. 

Een grote beurswandBang om een grote investering te doen? Denk dan aan de opbrengsten van een beurswand.  Maar bedenk; Waar zou uw klant op afstappen? Een saaie tafel met folders, of een verzorgde presentatie met een pakkend product. Maak het makkelijk voor uw doelgroep om met uw bedrijf herkenbaar te zijn. De eerste oogopslag is het belangrijkste. Het is daarom ook van groot belang dat er goed wordt nagedacht over een huisstijl die ook wordt doorgetrokken naar de beurswand.

De bedrukking van een beurswand hoeft niet ingewikkeld te zijn. De kracht zit hem juist in de eenvoud, dat is een gouden regel als het gaat om presentatiesystemen. Denk daarbij aan een enkele sfeerfoto, of een enkele kreet. Maak niet de klassieke fout om opsommingen weer te geven of teveel in te gaan op details. Want het vertellen van details, daar zijn folders voor en daar staat u tenslotte zelf voor op de beurs.

Alle nieuwe typen beurswand zijn makkelijk te plaatsen. Omdat beurswandsystemen lichtgewicht zijn en bestaan uit slechts enkele eenvoudig inklapbare delen is opzetten een kwestie van minuten. Maakt u zich dus geen zorgen over toepassing op locatie want alles past goed in elkaar als u eenmaal in de beursstand geacht wordt om op te bouwen. Natuurlijk is er ook aan vervoer gedacht, elke beurswand kan worden geleverd inclusief rolkoffer naar keuze.

Een beurswand koopt u niet voor één keer, het is daarom goed om na te denken over de opstelling die u wilt maken, zoals vaak gebeurt ook met meerdere beurswanden gekoppeld of ondersteund met rollup banners er naast. De bedrukking van de beurswand is uiteraard verwisselbaar dus handig als u op termijn communicerende zaken wilt veranderen.

Lees ook het artikel "Verdien geld met een beurswand" en bekijk enkele voorbeeld opstellingen van beurswand combinaties. Onderstaande voorbeelden zijn gebaseerd op standaard beursstand oppervlakes en zijn (zonder technische kennis of gereedschap) eenvoudig neergezet. Elk voorbeeld bevat (naast de beurswand) meerdere produkten zoals de folderhouder, Case and Counter mobiele balie, de spotlight verlichting en een goede weergave van de beurswand met ronde hoeken of platte hoeken.

Er is een beurswand voor elk budget. Nieuwsgierig? Bekijk hier het assortiment en kies de beurswand die past bij uw presentatie. Onze specialisten informeren u graag voor een passende oplossing. Of kom langs voor een vrijblijvende demonstratie.


Inklapbare mobiele beurswandbeurswand met folderhouder en verhoging met spotlightsCompacte beurswand in hoek geplaatst met doorlopende afbeeldingBeurswand met platte hoekenHoge constructie beurswand, Pop up Magnetic verlengd en Tower