Levensgrote duo pop op 5 mm karton - 120 cm breed

levensgroot bruidspaar als kartonnen paneel op levensgroot formaat
128.95
(incl. BTW)
strak uitgesneden met witrand uitgesneden grof uitgesneden kartonnen pop
Voor een ongevouwen verpakking geldt vanwege pakketformaat een meerprijs
Upload een hoge kwaliteit foto! Zoals bijvoorbeeld de originele JPG van uw digitale camera.

.

 

Levensgrote kartonnen afbeelding van bruidspaar5 mm verstevigd karton, volledig full-color bedrukt en uitgesneden!

 

Een levensgroot kartonnen paneel is een geweldige blikvanger met 100% aandacht!

 

Een levensgrote pop is laag geprijsd en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals staander en zelfklevend tape. U heeft geen extra gereedschap nodig. Opzetten van een kartonnen pop is eenvoudig en gemiddeld 30 seconden werk.

Het formaat van dit type levensgrote kartonnen pop is maximaal 120 cm breed x 190 cm hoog en is geschikt voor afdruk van 2 personen. 

Er is keuze uit 3 manieren van uitsnijden!
 

levensgrote pop op kunststof, strak rondom uitgesneden
Strak rondom de
afbeelding 
met witrand uitgesneden pop
Uitgesneden met
soepele witrand
rondom
grof uitgesneden karton met afdruk van persoon op ware grootte
Grof afgehoekt tot
2 á 3 cm rondom
7 mm karton voor levensgrote afdruk van bruidspaar of 2 personen
5 mm versterkt karton
foto aanleveren voor levensgrote pop

Foto aanleveren
U kunt een eigen foto uploaden bij uw bestelling, als JPG, PDF, TIFF of PSD. Aangeraden wordt om foto's op hoge resolutie aan te leveren, bij voorkeur de onbewerkte originele JPG van uw digitale camera. Dit geeft uiteindelijk het beste resultaat.

 

Hoge kwaliteit foto voor zelfstaande pop

Kwaliteit
Omdat het kartonnen paneel op levensgroot formaat wordt afgedrukt worden alle details van de foto zichtbaar. Daarom wordt aangeraden een foto op hoge kwaliteit aan te leveren waarbij de betreffende persoon groot in beeld staat.

Persoon op foto volledig in beeld

Volledig in beeld
Een kartonnen pop is een replica van geheel échte personen. Probeer daarom de personen van top tot teen volledig in beeld te krijgen.

vooraanzicht van genomen foto

Vooraanzicht en achtergrond
Het kartonnen paneel heeft altijd een vooraanzicht, houdt dus rekening met de hoek waarop de foto is genomen. Het is niet nodig om de personen op de foto vrijstaand te maken of te bewerken met een witte achtergrond.

maximale hoogte en breedte van kartonnen pop op ware groott

Maximale hoogte en breedte
Bij uw bestelling kunt u de gewenste hoogte opgeven. Dit kan tot maximaal 190 cm hoog en 120 cm breed. De breedte van de kartonnen pop wordt evenredig bepaald a.d.h.v. de hoogte die u opgeeft.

breedlopende voet

Voet
Om de levensgrote pop voldoende stevigheid te geven is het noodzakelijk dat de voet zo breed mogelijk afloopt. Als de foto dit niet heeft dan zal dit automatisch worden aangebracht. Om deze reden zal ook de ruimte tussen de benen niet worden uitgesneden.

 

Check of mijn foto voldoende kwaliteit heeft voor een levensgroot paneel


Uw foto dient aan bepaalde eisen te voldoen, let op volledigheid en rechte opname

 


Milieuvriendelijke produktie van pop op ware grootte

Dit produkt is milieuvriendelijk. Levensgrote foto op karton bestaat uit milieuverantwoorde onderdelen, waaronder 98% FSC karton, 1% eco-inkt en zelfklevend materiaal welke geen schadelijke stoffen bevatten. Lees meer over de duurzame produktie van PIM Print

 

Uw levensgrote pop kunt u ophalen haal levensgrote print op bij pim print online drukkerij of laten bezorgen online drukwerk thuis laten bezorgen

De levensgrote poppen zijn ook verkrijgbaar op 10 mm reboard of forex materiaal waarmee de poppen langdurig gebruikt kunnen worden, vaker in/uit elkaar gehaald kunnen worden en zelfs voor buitengebruik geschikt zijn. 

  

Vragen over de levensgrote duo pop? Neem contact op via 071-3316967 of mail info@pimprint.nl

 

De levertijd van dit item is gemiddeld 5 werkdagen

PIM Print haalt alles uit de kast om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Ook dit produkt wordt milieubewust gefabriceerd: 

 

co2 neutrale produktie

Co2 neutrale produktie
Uitstoot bij het produceren van drukwerk kan anno 2012 tot een minimum worden beperkt. PIM Print hecht veel waarde aan milieuverantwoord produceren en inkopen. Dit heeft niet alleen betrekking op interne handelingen, ook van leveranciers wordt verwacht milieu aspecten serieus te nemen en maatregelen te nemen. 

 

co2 neutraal stroombesparing

Stroombesparing
Produktiemachines en electrische apparatuur binnen PIM Print zijn gekozen op basis van neutrale hitte- en stoffenuitstoot in combinatie met laag stroomverbruik. Daarom is elk apparaat voorzien van automatische (power-saving) geheel of gedeeltelijke uitschakeling bij inactiviteit. Bij zowel afdrukapparatuur als computersystemen is stroomverbruik op rustige momenten minimaal, evenals de servers waar continu controle op is. Orders worden in combinatieruns gedrukt, dit betekent dat onnodig stroomverbruik wordt voorkomen.

 

co2 neutraal papier recycling

Recycling
PIM Print maakt gebruik van een gedetailleerd papierrecyclingprogramma. Papierafval tot elke snipper wordt zorgvuldig opgevangen en in recyclingscircuit gebracht. Papier wordt optimaal gevuld zodat afgesneden resten zo klein mogelijk zijn. Mochten er toch gotere afvalstroken zijn dan worden deze verzameld en opnieuw gebruikt bij afdruk van kleinere items. Een papierloze administratie zorgt o.a. voor efficiënte werkstroom en een sterke afname van onnodig papiergebruik. 

 

co2 neutrale produkten

Milieuverantwoorde materialen
Bij elke opdracht waar papier in voorkomt staat FSC papier centraal. FSC is een keurmerk voor milieuverantwoord gefabriceerd papier, waarvan de grondstoffen afkomstig zijn vanuit beheerde bossen. FSC papier is er in vele vormen, zoals dun papier voor office toepassingen maar ook voor zwaarder zakelijk drukwerk, kaarten en karton. Elk papieren item dat u vindt in de PIM Print webshop wordt gemaakt met FSC gecertificeerd papier.
Alle niet-papieren produkten (zoals displaystemen, stickers en banners) bevatten geen stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het milieu en zijn volledig recyclebaar. 

 

co2 neutraal eco inkten

Eco inkten
PIM Print maakt gebruik van BCS BIO inkten. Deze inkten zijn gemaakt op basis van plantaardig bindmiddel en daardoor biologisch afbreekbaar. Inkt op plantaardige basis heeft de eigenschap om meer vocht op te nemen, wat voordelen biedt in de vorm van geurloos, chemieloos en alcoholvrij drukken. Daarnaast behoudt dit type inkt een zeer hoog pigment, wat in gemiddeld inktgebruik een afname van minstens 15% oplevert.

 

co2 neutraal carbon neutral verzenden via UPS

Co2 neutraal transport
Zendingen van PIM Print worden verstuurd via het UPS Carbon Neutral programma. Deze wijze van verzenden heeft dezelfde snelheid als een normale zending, echter wordt hierbij het klimaateffect gecompenseerd en daardoor Co2 neutraal genoemd. Voor een minimale toeslag per pakket draagt UPS op zeer grote schaal bij aan het onderhoud van bosgebieden over de hele wereld. Hierbij wordt voor alles gezorgd, van het berekenen van de uitstoot tot het aankopen en omzetten van emissierechten. Tevens wordt hiermee geïnvesteerd in efficiënter brandstofgebruik en zelfs reductie van geluid dat de vliegtuigen maken. Voor UPS Carbon Neutral worden wereldwijd samengewerkt met de grootste verificatie- en certificatieorganisaties om dit constant te valideren. Lees meer op https://www.sustainability.ups.com/