Lotenboekjes 21 x 10 cm met dubbel genummerde afscheurbare loten, eenzijdig fullcolor bedrukt op 100 grs papier

Fullcolor lotenboekjes, afscheurbare loten op blok genummerd en met perforatie
174.95
(incl. BTW)
Het eerste nummer van de reeks

.

Lotenboekjes, formaat 21 x 10 cm, fullcolor bedrukt, dubbel genummerd en met perforatie

lotenboekjes á 50 afscheurbare loten bedrukt in kleur

Deze loten worden eenzijdig in fullcolor afgedrukt op hoge kwaliteit 100grs papier, voorzien van 2 perforatielijnen en 2 nummers op elke gewenste positie.

Upload uw ontwerp en de nummering zal hierop automatisch worden aangebracht. De exacte positie van de nummering zal altijd worden afgestemd op het ontwerp. U ontvangt vooraf een proefdruk (per mail) ter controle. 

Deze loten worden als lotenboekjes (bloks) geleverd.

Lotenboekjes maken gaat snel en het is in de meeste gevallen binnen 3 dagen klaar! Nieuwsgierig naar de kwaliteit?
 

Loten met nummering - download hier de sjablonen Download sjabloon voor lotenboekjes Gebruik van het sjabloon is niet verplicht maar dit kunt u gebruiken voor de maatvoering. U kunt elk ontwerp aanleveren en wij passen de perforatielijnen hier vanzelf (gratis) op aan.

Loten met nummering - download hier de sjablonen Download voorbeeldbestand voor lotenboekjes(Indien de layout gereed is, bewaar als PDF en upload de PDF bij uw bestelling via deze pagina. U ontvangt indien nodig nog een digitale proefdruk ter controle.

100grs lotenboekjes drukken

Het papiergewicht van de loten is 100grs. Dit is een luxe en toch lichte papiersoort. Voor deze dikte heeft u keuze uit mat, glad of glossy loten.

met spoed lotenboekjes laten drukken

Lotenboekjes drukken gaat in hoog tempo. Plaatst u uw bestelling vandaag? Dan is het waarschijnlijk ook vandaag klaar. Neem contact op om te weten wanneer u uw order ontvangt.

in kleur loten laten drukken

Door gebruik van digitale afdruktechnieken zijn er geen beperkingen in kleuren. Voor zowel de nummering op de loten als de bedrukking zijn zeer fijne rasters en een breed kleurbereik standaard.

lotenboekjes drukken in kleur en op handzaam formaat

Het eindformaat van deze loten is 210 x 100 mm. Na afloop van het loten drukken wordt automatisch op dit formaat gesneden en geleverd.

alle kleuren zijn mogelijk voor het drukken van lotenboekjes

Pantone kleuren, RGB kleuren, CMYK kleuren, via uitgebreid kleurbeheer wordt in alle gevallen automatisch een optimale afdruk gemaakt.

lotenboekjes drukken op gerecycled papier

Om de impact op het milieu zo min mogelijk te houden wordt voor genummerde loten FSC papier gebruikt. Dit is papier dat wordt gemaakt van gerecycled papier en met een minimaal houtpercentage gewonnen wordt uit gecontroleerde bossen.

 

lotenboekjes drukken als bloks met nummering en afscheurbare perforatie


Lotenboekjes kunt u ophalen haal drukwerk op bij pim print online drukkerij, loten zijn snel klaar of laten bezorgen online drukwerk thuis laten bezorgen, UPS bezorgt morgen!Vragen over 21 x 10 cm fullcolor lotenboekjes met afscheurbare loten?
Neem contact op via 071-3316967 of mail info@pimprint.nl

drukwerk aanleverspecificatiesVoor alle items vragen wij u een PDF aan te leveren, u kunt deze uploaden bij elk item in de webwww. Een PDF is veilig, bevat alle nodige (kleur)gegevens en is het minst storingsgevoelig bij overname voor drukwerkuitvoer. U kunt een PDF aanmaken vanuit elk softwarepakket dat u gebruikt.


Weet u niet hoe u een PDF kunt maken? Bekijk hier een uitleg:
 

microsoft word omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Word

powerpoint omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit PowerPoint

publisher omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Publisher

indesign omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit InDesign

PSD photoshop omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Photoshop

illustrator ai omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Illustrator

overige bestanden omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit overige programma's

 

Snijtekens en afloopmarge
Voor elk document wordt aangeraden snijtekens en 3mm afloopmarge aan te brengen. Dit is niet verplicht, maar helpt bij het optimaal uitvoeren van uw opdracht. Indien u geen snijtekens of afloopmarge aanbrengt dan worden er automatisch kleine aanpassingen gedaan om toch het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij een simpele illustratie ter verduidelijking:

3mm afloopmarge voor drukwerk, paskruizen en snijtekens

Kleuren, RGB, CMYK en Pantone
Bestanden kunnen zonder probleem in zowel RGB als CMYK en Pantone worden aangeleverd. PIM Print heeft 4 verschillende druktechnieken in huis waarbij automatisch de beste optie wordt gekozen afhankelijk van het document dat wordt aangeleverd en het nodige produkt. Fullcolor afdrukken worden gemaakt met een hybride afdruksysteem met een breed kleurbereik dat een stuk verder gaat dan het traditionele CMYK drukken. Ook Pantone kleuren kunnen hier zonder problemen in worden verwerkt. Wilt u aanleveren volgens kleurstandaarden? Gebruik dan ISO Coated v2.

Uw document door PIM Print laten omzetten
Heeft u niet de middelen om een bruikbaar document aan te leveren, of om deze naar het juiste format om te zetten? Het technische team van PIM Print bekijkt graag de mogelijkheden om u te helpen of vooraf een controle uit te voeren. Neem contact op via 071-3316967 of info@pimprint.nl

Waarom geen Illustrator, PSD, EPS of InDesign bestanden?
Het wordt afgeraden om "open" bestanden aan te leveren omdat hierbij allerlei problemen kunnen ontstaan die worden veroorzaakt door versieverschillen, zoals ontbrekende fonts, ontbrekende links, afvlakkingsproblemen, missende filters of verschil in kleuropbouw. Al deze factoren spelen een belangrijke rol in de juiste uitvoer van uw document en uiteraard is het de bedoeling dat het resultaat optimaal is. Daarom wordt aangeraden een universeel document in de vorm van een PDF aan te leveren, hierin zijn alle benodigde gegevens automatisch opgenomen.

Waarom geen Word en Powerpoint bestanden?
Office programma's hebben helaas de eigenschap om te verspringen, dit komt o.a. doordat de layout bepaald wordt door de marge-en printerinstellingen van de betreffende computer en dit is bij elk systeem anders. Bovendien bieden Office programma's geen lettertypebeheer, waardoor het document er op verschillende computers steeds weer anders uitziet, ook bij gebruik van standaard lettertypes. Omdat het eindresultaat perfect moet zijn kunnen Office bestanden niet voor drukwerkuitvoer gebruikt worden. Bovenaan deze pagina vind u uitleg over hoe u document kunt om zetten naar PDF. Indien dit niet lukt dan bekijkt het technische team van PIM Print graag de mogelijkheden om u te helpen. Neem contact op via 071-3316967 of info@pimprint.nl

Controleer!
Let op! Voordat u een document aanlevert dient u deze altijd goed te controleren. U kunt voor de zekerheid altijd een gratis drukproef aanvragen om vooraf het afdrukresultaat goed te beoordelen.

 

 

Levertijd 2 - 3 dagen

PIM Print haalt alles uit de kast om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Ook dit produkt wordt milieubewust gefabriceerd: 

 

co2 neutrale produktie

Co2 neutrale produktie
Uitstoot bij het produceren van drukwerk kan anno 2012 tot een minimum worden beperkt. PIM Print hecht veel waarde aan milieuverantwoord produceren en inkopen. Dit heeft niet alleen betrekking op interne handelingen, ook van leveranciers wordt verwacht milieu aspecten serieus te nemen en maatregelen te nemen. 

 

co2 neutraal stroombesparing

Stroombesparing
Produktiemachines en electrische apparatuur binnen PIM Print zijn gekozen op basis van neutrale hitte- en stoffenuitstoot in combinatie met laag stroomverbruik. Daarom is elk apparaat voorzien van automatische (power-saving) geheel of gedeeltelijke uitschakeling bij inactiviteit. Bij zowel afdrukapparatuur als computersystemen is stroomverbruik op rustige momenten minimaal, evenals de servers waar continu controle op is. Orders worden in combinatieruns gedrukt, dit betekent dat onnodig stroomverbruik wordt voorkomen.

 

co2 neutraal papier recycling

Recycling
PIM Print maakt gebruik van een gedetailleerd papierrecyclingprogramma. Papierafval tot elke snipper wordt zorgvuldig opgevangen en in recyclingscircuit gebracht. Papier wordt optimaal gevuld zodat afgesneden resten zo klein mogelijk zijn. Mochten er toch gotere afvalstroken zijn dan worden deze verzameld en opnieuw gebruikt bij afdruk van kleinere items. Een papierloze administratie zorgt o.a. voor efficiënte werkstroom en een sterke afname van onnodig papiergebruik. 

 

co2 neutrale produkten

Milieuverantwoorde materialen
Bij elke opdracht waar papier in voorkomt staat FSC papier centraal. FSC is een keurmerk voor milieuverantwoord gefabriceerd papier, waarvan de grondstoffen afkomstig zijn vanuit beheerde bossen. FSC papier is er in vele vormen, zoals dun papier voor office toepassingen maar ook voor zwaarder zakelijk drukwerk, kaarten en karton. Elk papieren item dat u vindt in de PIM Print webshop wordt gemaakt met FSC gecertificeerd papier.
Alle niet-papieren produkten (zoals displaystemen, stickers en banners) bevatten geen stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het milieu en zijn volledig recyclebaar. 

 

co2 neutraal eco inkten

Eco inkten
PIM Print maakt gebruik van BCS BIO inkten. Deze inkten zijn gemaakt op basis van plantaardig bindmiddel en daardoor biologisch afbreekbaar. Inkt op plantaardige basis heeft de eigenschap om meer vocht op te nemen, wat voordelen biedt in de vorm van geurloos, chemieloos en alcoholvrij drukken. Daarnaast behoudt dit type inkt een zeer hoog pigment, wat in gemiddeld inktgebruik een afname van minstens 15% oplevert.

 

co2 neutraal carbon neutral verzenden via UPS

Co2 neutraal transport
Zendingen van PIM Print worden verstuurd via het UPS Carbon Neutral programma. Deze wijze van verzenden heeft dezelfde snelheid als een normale zending, echter wordt hierbij het klimaateffect gecompenseerd en daardoor Co2 neutraal genoemd. Voor een minimale toeslag per pakket draagt UPS op zeer grote schaal bij aan het onderhoud van bosgebieden over de hele wereld. Hierbij wordt voor alles gezorgd, van het berekenen van de uitstoot tot het aankopen en omzetten van emissierechten. Tevens wordt hiermee geïnvesteerd in efficiënter brandstofgebruik en zelfs reductie van geluid dat de vliegtuigen maken. Voor UPS Carbon Neutral worden wereldwijd samengewerkt met de grootste verificatie- en certificatieorganisaties om dit constant te valideren. Lees meer op https://www.sustainability.ups.com/