Perspex bedrukken? Wij zijn de specialist!

info over perspex bedrukkenHet bedrukken van Perspex kunststof is ons vak! Maar daarnaast hebben wij ook het afwerken van bedrukt Perspex tot kunst verheven. Perspex kent vele vormen, zoals gekleurd Perspex, bedrukt Perspex en op maat gesneden kunststof platen met bijzondere contouren. Perspex (vooral transparant) is een veelzijdig kunststof materiaal dat erg populair is in nieuwbouw, bij overheid of als bebording met een functie als info- of bewegwijzeringsborden. Omdat Perspex hard is wordt het vaak ingezet bij praktische en decoratieve doeleinden. Perspex kan bijvoorbeeld worden gezien als een kunstmatig glas, het is erg sterk, niet kwetsbaar en kan worden ingezet als robuust paneel met de kenmerken van een complete glasheldere glazen wand.

Perspex bedrukken met glas effectPerspex bedrukken kan op diverse manieren. Zo worden bijvoorbeeld de meeste transparante naambordjes aan de achterzijde (in spiegelbeeld) bedrukt. Voor toepassing in winkel of horeca is het gebruikelijk om de achterzijde van glashelder Perspex kunststof volledig fullcolor dekkend te bedrukken met een extra witte laag. Zo blijft de beeldzijde onaangetast en is kleurweergave optimaal. Met Perspex bedrukken is namelijk een zeer groot kleurbereik haalbaar en dat geeft vele mogelijkheden bij elk type lichtinval.

Niet alleen rechthoekig!
Bij bebording wordt er vaak gedacht aan vierkante of hoekige platen. Maar niet is minder waar! Na het Perspex bedrukken wordt gedetailleerd afgewerkt door een high-end contourmachine in elke gewenste vorm of contour. Dit kan natuurlijk rechthoekig zijn maar in dezelfde run kunnen wij bijvoorbeeld ook de vorm van een logo toepassen, zelfs tot meters hoog.

Vraag een offerte aan voor het bedrukken van Perspex kunststofAdvies op maat
Iedere toepassing van Perspex is anders. Daarom denken we graag met je mee en maken wij graag een passende aanbieding.

Montage op lokatie
Een Perspex bord moet uiteraard ook gemonteerd worden. Daarom bieden we bij elk kunststof plaat afstandhouders welke zijn afgestemd op zowel de muur als de gehele sfeer van het paneel. Wil je dat wij een Perspex paneel komen monteren? Geen probleem! Hiervoor hebben wij een vast montageteam dat inzetbaar is op elke lokatie in Nederland en België.

Wist je dat...

  • Perspex verkrijgbaar is in meer dan 150 kleuren en tinten?
  • Bijna al het gekleurde Perspex eigenlijk transparant is maar de kleur er is opgedrukt?
  • Perspex ook wel Acrylaat, Polycarbonaat of PMMA plaat genoemd wordt?
  • Bedrukt Perspex weerbestendig is en dus ook goed geschikt is voor buitengebruik?