PIM Print werkt vanuit eigen produktiehal in Roelofarendsveen met eigen print operators, ontwerpers en drukwerkspecialisten.

Via een eigen uniek productieproces garandeert PIM Print korte levertijden en de beste oplossing voor elk vraagstuk op het gebied van drukwerk, print en sign.

Vlakbed drukkerij met plaatafwerking met een Zünd cutterbanner in drukkerij roelofarendsveenafwerking in drukkerij roelofarendsveendigitale drukkerij roelofarendsveengoedkoop drukwerk in drukkerij roelofarendsveeneigen drukwerk bezorg service in amsterdamdtp en ontwerp door drukkerij roelofarendsveenstapel dozen drukkerij roelofarendsveenvlakbed drukkerij roelofarendsveenoffsetdrukkerij roelofarendsveendrukinktinkt in de pers bij drukkerij roelofarendsveenstickers De drukkerij met de mooiste rolbannerssignbedrijf gespecialiseerd in beurswanddecor bomen

Met een breed machinepark om in eigen beheer te kunnen produceren ligt voor elk type podukt een werkstroom vast waarbij de meest efficiënte en snelle druktechniek wordt toegepast zonder dat de klant wordt belast met technische vragen of beperkingen. Digitaal drukken, hybride drukken, offset of flakbed printen? PIM heeft als échte vakdrukkerij voor u al de keuze gemaakt om het produkt optimaal en zo snel mogelijk af te leveren, ongeacht of het gaat om visitekaartjes of mega banners.

Bespaar!
Produktieprocessen worden continu verbeterd en daardoor worden opdrachten steeds professioneler en sneller geproduceerd. Dat betekent voor u als klant een aanzienlijke kostenbesparing! Want elk stukje behaalde voordeel is direct terug te vinden in de produkten.

Breed kleurbereik op elk materiaal!
Goed kleurbeheer is leidend voor een optimaal kleurbereik binnen alle printproduktie. PIM heeft kleurbeheer en kleurconstantheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een visitekaartje, groot formaat spandoek of reclamebord, door middel van goed afgestemde printprofielen en passende inkten valt printkwaliteit altijd binnen de hoogste ISO- en Pantone® certified norm.

Hoge kwaliteit
Met een nieuwe dot/line technologie zijn zeer fijne drukwerkrasters de standaard geworden, wat betekent dat er altijd op een zeer hoge resolutie afgedrukt wordt dat in alle gevallen strakker en scherper is dan bij het gemiddelde drukwerk.

Drukkerij Amsterdam
Door de gunstige afstand met Amsterdam Centrum en de ligging bij Schiphol is PIM Print Drukkerij Amsterdam met eigen bezorgservice dat bekend is tot het binnenste van de Amsterdamse grachtengordel. Dagelijkse levert PIM Print drukwerk aan vele klanten in de regio van Amsterdam. Maar ook voor afhalen in het gebied tussen Amsterdam en Den Haag is de lokatie van PIM Print ideaal gelegen net naast rijksweg A4.

Contact opnemen via Facebook, stuur een privebericht  Stuur je ons een Tweetje via Twitter?  Bekijk PIM Print op Linkedin  PIM Print via Whatsapp 

 

 

Naast lokatie Amsterdam is PIM Print ook actief in regio Oost, o.a. als Drukkerij Arnhem, Drukkerij Zevenaar en Drukkerij Ulft.  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!