Reboard bedrukkenPlaten Reboard bedrukken is voor ons dagelijks werk. Maar ook Reboard afwerken, snijden en op maat leveren is onze specialiteit!


Reboard is veelzijdig materiaal
Met behulp van onze Arizona vlakbedprinter is Reboard bedrukken snel en betaalbaar. Bovendien maken wij gebruik van de meest stabiele soort Reboard waarmee een recht oppervlak gegarandeerd is en geen stoffige randen ontstaan. Omdat Reboard in principe alleen bestaat uit karton is het zeer geschikt als ecologisch (milieuvriendelijk) produkt dat geheel recyclebaar is.

Reboard is een veelgebruikt plaatmateriaal dat bestaat uit harde buitenzijden en geperst karton aan de binnenzijde. Door de harde buitenlaag en de hongraatstructuur aan de binnenzijde is Reboard zeer sterk en is daarom veelgebruikt voor toepassingen zoals borden, panelen en indoor decoratie. Vanwege de sterke structuur en buitenmantel heeft Reboard een hoog snijbaarheidsgehalte. Het is lettertlijk in elke denkbare vorm te snijden en dus leent het zich als ideale grondstof voor het maken van complete constructies. Ook wij zijn gespecialiseerd in het maken van dergelijke Reboard constructies en helpen onze klanten bij het tekenen, berekenen en uittesten van Reboard projecten, veelal compleet bedrukt.
 

bedrukt reboard reboard zijkant Een systeem gemaakt van reboard plaatmateriaal


Een sterke eigenschap van Reboard is de mate van onbuigzaamheid. Het is zelfs onbuigzaam op een dikte van 7 mm. Voor de meeste toepassingen wordt een dikte van 10 mm gebruikt maar beschikbare diktes zijn ook 7 mm, 16 mm, en 32 mm.  

Reboard bedrukken wordt gedaan met een hoge kwaliteit fullcolor printsysteem waarbij tot zeer hoog detail razendsnel wordt bedrukt. Reboard bedrukken kan zelfs aflopend (tot over de rand) maar wordt gebruikelijk op groter formaat nagesneden met een Zünd snijtafel. Hierbij kan tot elk contour worden gesneden en zijn er qua vormen geen beperkingen. Vanwege de zeer vlakke eigenschappen en lichte massa gaat Reboard bedrukken snel en dat is te merken aan de prijs. Reboard is namelijk in vergelijking tot kunststoffen veel makkelijker te verwerken en daardoor goedkoper.

Ongefineerd reboard Wit gefineerd reboard Reboard met gekleurde kanten

Reboard heeft een open/luchtige structuur en is daarom aan de zijkanten af te werken met kantenband (fineer), passend bij elk project en verkrijgbaar in diverse kleuren. Een Reboard paneel met afgewerkte kanten geeft een luxe effect en maakt elk paneel hoogwaardig.

Nieuwsgierig naar de kwaliteit van Reboard bedrukken? Kom langs voor een demonstratie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers staan u graag tewoord over de mogelijkheden rondom dit mooie produkt!
 

Vraag een offerte aan voor reboard bedrukken

Reboard bedrukken op de vlakbed printer