Trespa borden bedrukken

PIM Print is gespecialiseerd in Trespa borden bedrukken voor de industrie


Ideaal voor buitengebruik, contoursnijden, op maat maken en als trespa borden voor buiten en in alle weersomstandigheden. Trespa borden bedrukken is snel en eenvoudig door gebruik van de Zünd (digitale snij/freesmachine) waarbij bedrukte borden fresen en snijden op hoge snelheid gaat.

trespa bedrukken  Neem een kijkje in alle opties rondom het printen van trespa borden en de maatwerk mogelijkheden voor uw reclamebord

Trespa borden printen is een proces dat op hoge snelheid verloopt. Het voordeel van dit print- en afwerkproces is dat er ook andere harde kunststof platen met het grootste gemak verwerkt kunnen worden. Dit geeft vele mogelijkheden op het gebied van  reclameborden, sign, display en alle toepassingen waarbij outdoor gefreesde plaatmaterialen nodig kunnen zijn. Dus alle trespa op maat!

In de meeste gevallen worden trespa borden direct bedrukt, waarbij de inkt dus rechtstreeks op de borden worden aangebracht. Maar in sommige gevallen is het gewenst om de borden te lamineren met een extra beschermlaag.

Neem contact op met de specialist op het gebied van Trespa bedrukken en Trespa zagen! Via +31 71 3316967

Of bekijk de pagina's: Platen en borden frezen of 3D letters kopen
 

Trespa borden bedrukken, contoursnijden en frezen op de goedkoopste manier

Grote platen trespa kunnen in elk contour worden gefreesd en bedrukt. De inzetbaarheid is eindeloos en er is een trespa bord voor elk budget