Trespa borden printen is nu betaalbaar!

Vraag de specialist naar de mogelijkheden van Trespa borden printen. 

toespa borden printen, afdrukken op hard materiaal
Trespa is oersterk, verkrijgbaar in diktes van 6, 8, 10 of zelfs 12 mm en zelfs in diverse kleuren. Door gebruik van speciale printtechnieken is het printen van Trespa borden nu ook geen probleem meer. Dit betekent dat Trespa borden geheel in fullcolor bedrukt worden met een drukkwaliteit die vergelijkbaar is met drukwerk. 

Trespa is keihard outdoor plaatmateriaal dat bij veel toepassingen buiten wordt ingezet, zoals in de bouw of als reclamebord met een permanente plaatsing. Omdat trespa onverwoestbaar is en vrij zwaar van gewicht kan het worden beschouwd als een kunststof met een zeer lange levensduur.  

Voor buitengebruik is Trespa bedrukken ideaal om in alle weersomstandigheden op te hangen. De harde toplaag en massieve kern zorgt voor een waterbestendig bord waarbij verder geen onderhoud nodig is. Mocht je het geprinte trespa bord toch willen schoonmaken dan kan dat gewoon met warm water en een doek. 

Voorheen werd trespa voorzien van een gelamineerde print maar tegenwoordig worden de borden rechtstreeks geprint. De afdruktechniek van trespa borden printen is uniek. UV-inkt wordt hierbij direct aangebracht op het plaatmateriaal. Deze high-end trespa borden printers hebben zelfs witte en transparante inkt aan boord, zodat ook gekleurd trespa met een dekkende witte laag afgeleverd kan worden, of met witte letters. 

Neem voor Trespa borden printen of Trespa zagen contact op zodat je goed kunt worden geholpen en niet teveel betaalt.
 

Bel de TRESPA PRINT specialist via tel. +31 71 3316967 of mail voor een opgave op maat >

geprint toespa is in allerlei kleuren verkrijgbaar, rood toespa, groen trespa maar voor trespa printen wordt een witte ondergrond gebruikt trespa printen, daarvoor is een industriële printer nodig die tevens kan frezen en rondsnijden


Ga nu naar trespa bedrukken en borden printen om de mooiste borden te laten drukken >

Of bekijk de pagina


Of bekijk de pagina Platen en borden frezen