Vloerstickers drukken

Eenvoudig online vloerstickers bestellen!


stickers voor op de vloerVloerstickers zijn stickers die speciaal gemaakt worden voor gebruik op een vloer, zoals in een winkel of woonruimte waar mensen er overheen kunnen lopen. Vloerstickers zijn sterker dan normale stickers en het materiaal is door een extra beschermlaag bestand tegen vocht en beschadigingen. Bovendien is de toplaag van vloerstickers altijd anti-slip.

Speciaal voor toepassingen in winkelomgevingen en kortlopende acties biedt PIM Print vloerstickers met een gemiddeld-lange levensduur. Voor langlopend gebruik (zoals wegbewijzering op de vloer) wordt materiaal met ultra-lange levensduur aangeboden.

Vloerstickers zijn op maat gesneden, scherp en geheel passend bij de vorm van de actie. Het contour kan ook per vloersticker verschillend zijn of zelfs helemaal zijn afgestemd op een oppervlakte. Meestal is het formaat van een vloersticker afhankelijk van de plek waar deze moet komen en wordt dit vooraf ingemeten. Belangrijk is dat de bedrukking kort en bondig is en een duidelijke functie heeft.

Vloerstickers laten drukken voor op de winkel vloer


Bestel vloerstickers en vraag de prijs opWilt u graag geholpen worden met vloerstickers? Vraag onze specialisten voor een offerte en een vrijblijvend advies >