Waardecheque op A3 formaat

grote waardecheque a3
49.95
(incl. BTW)

waardecheque man a3

Waardecheques zijn altijd al een prachtig waardesymbool. De A3 waardecheques zijn gemaakt van foambord of karton. Dit is stevig, mooi en opvallend materiaal dat representatief is voor het symbolisch overhandigen van een geldbedrag en zich uitstekent leent voor een fotomoment.

waardecheque familie

Evenementen
Een waardecheque kan worden ingezet bij een evenement zoals een uitreiking van een loterij, een goed doel, een benefietconcert of elk ander evenement waar publiek aanwezig is.

Een grote waardecheque kan worden afgedrukt met elk ontwerp! Wij zorgen dat elke A3 waardecheque speciaal en op maat wordt gemaakt zodat het optimaal communiceert naar de doelgroep. 

 

Het ontwerp!
Download onderstaand sjabloon bestand en kies een van de stijlen. De bestanden zijn al voorbereid om bewerkt te kunnen worden met elke gangbare software. Als je het ontwerp klaar hebt dan kun je het bovenaan deze pagina uploaden om de bestelling te plaatsen.

Kom je er niet uit? Ook onze ontwerpers kunnen je een aanbieding doen voor het maken van een ontwerp op maat.

Herschrijfbare voorzijde
De grote A3 cheques kunnen vanzelfsprekend worden beschreven met een stift. Maar deze cheques kunnen (optioneel) worden voorzien van een transparante whiteboard laag. De cheques kunnen daarmee eindeloos worden beschreven met een whiteboard marker omdat de schrijflaag uitwisbaar is. Kies in dit geval bij het bestellen "extra afwerking met whiteboardfolie".

Zorgvuldige bezorging
Produkten als een grote bedrukte waardecheque worden zorgvuldig ingepakt en vervoerd naar elke gewenste bestemming. 

Materiaal
A3 Waardecheques worden gemaakt van 5 mm of 10 mm foambord plaat. Dit is lichtgewicht vlak materiaal met een luchtige schuimkern.

Download sjabloon en ontwerp!
Download hieronder het A3 waardebon sjabloon van jouw keuze! Er zijn diverse stijlen! Maar je bent vrij om elk sjabloon geheel naar eigen inzicht aan te passen. Klik op onderstaande afbeeldingen om een PDF te bewaren, welke bewerkbaar is in programma's zoals Photoshop, Word, Pages, Illustrator, InDesign of Coreldraw. Is je ontwerp klaar? Upload het dan hierboven via de bestelpagina. Je bent natuurlijk ook vrij om een geheel eigen ontwerp aan te leveren. Na ontvangst van de bestelling voeren wij standaard een extra documentcontrole uit voordat deze in produktie wordt genomen.   

a3 cheque ontwerp 1 groena3 cheque ontwerp 1 blauwa3 cheque ontwerp 1 rooda3 cheque ontwerp 1 geela3 cheque ontwerp 2 groena3 cheque ontwerp 2 rozea3 cheque ontwerp 2 geela3 cheque ontwerp 3 groena3 cheque ontwerp 3 paarsa3 cheque ontwerp 4 blauwa3 cheque ontwerp 4 groena3 cheque ontwerp 4 oranjea3 cheque ontwerp 5 blauwa3 cheque ontwerp 5 rood

 

Levertijd 1 - 2 dagen