A0 posters drukken, zelfklevend eenvoudig verwijderbaar

a0 posters drukken op verwijderbaar Easydot PVC
49.95
(incl. BTW)

.

a0 posters drukken 1189 x 841 mm op zelfklevend Easydot PVCA0 posters drukken op eenvoudig verwijderbaar (zelfklevend) satijn PVC, in fullcolor


Deze A0 posters worden eenzijdig in fullcolor afgedrukt op hoge kwaliteit zelfklevend PVC, type Easydot.

A0 Posters drukken gaat snel en is in de meeste gevallen dezelfde dag nog klaar!

Posters plakken zonder lijmen! Kies voor zelfklevend Easydot PVC! Dit materiaal is weerbestendig en u kunt de A0 poster als sticker opplakken. 

Dit Easydot PVC stickermateriaal bevat een handige lijmstructuur en kan daardoor zonder luchtbelletjes op elke vlakke ondergrond worden gebruikt. Het is makkelijk aanbrengen en ook makkelijk verwijderen zonder lijmresten. 

Dit materiaal is uitstekend geschikt voor korte termijn toepassingen en kan door iedereen zonder technische kennis worden geplakt!

a0 posters drukken op zelfklevend Easydot PVC

Het materiaalgewicht van deze posters is 100 grs/m2. Dit is een stevige PVC soort geschikt voor buitengebruik.

met spoed a0 posters drukken op papier

Posters drukken gaat in hoog tempo. Plaatst u uw bestelling vandaag? Dan is het waarschijnlijk ook vandaag klaar. Neem contact op om te weten wanneer u uw order ontvangt.

A0 posters laten drukken met scherp raster

Door gebruik van digitale afdruktechnieken zijn er geen beperkingen in kleuren. Voor posters drukken zijn zeer fijne rasters en een breed kleurbereik standaard.

dik papieren posters drukken op a0 formaat

Het eindformaat van deze posters is A0 (1189 x 841 mm). Na afloop van het posters drukken wordt automatisch op dit formaat gesneden en geleverd.>

alle kleuren zijn mogelijk voor groot formaat posters drukken

Pantone kleuren, RGB kleuren, CMYK kleuren, met een 12-kleuren inktsysteem en via uitgebreid kleurbeheer wordt in alle gevallen automatisch een optimale afdruk gemaakt.

A0 posters drukken op gerecycled papier

Om de impact op het milieu zo min mogelijk te houden wordt voor posters drukken FSC papier gebruikt. Dit is papier dat wordt gemaakt van gerecycled papier en met een minimaal houtpercentage gewonnen wordt uit gecontroleerde bossen.A0 Posters kunt u ophalen A0 posters ophalen of laten bezorgen posters laten thuisbezorgenVragen over A0 posters drukken op Easydot materiaal? Neem contact op via 071-3316967
of mail info@pimprint.nl

drukwerk aanleverspecificatiesVoor alle items vragen wij u een PDF aan te leveren, u kunt deze uploaden bij elk item in de webwww. Een PDF is veilig, bevat alle nodige (kleur)gegevens en is het minst storingsgevoelig bij overname voor drukwerkuitvoer. U kunt een PDF aanmaken vanuit elk softwarepakket dat u gebruikt.


Weet u niet hoe u een PDF kunt maken? Bekijk hier een uitleg:
 

microsoft word omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Word

powerpoint omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit PowerPoint

publisher omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Publisher

indesign omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit InDesign

PSD photoshop omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Photoshop

illustrator ai omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit Illustrator

overige bestanden omzetten naar PDFPDF aanmaken vanuit overige programma's

 

Snijtekens en afloopmarge
Voor elk document wordt aangeraden snijtekens en 3mm afloopmarge aan te brengen. Dit is niet verplicht, maar helpt bij het optimaal uitvoeren van uw opdracht. Indien u geen snijtekens of afloopmarge aanbrengt dan worden er automatisch kleine aanpassingen gedaan om toch het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij een simpele illustratie ter verduidelijking:

3mm afloopmarge voor drukwerk, paskruizen en snijtekens

Kleuren, RGB, CMYK en Pantone
Bestanden kunnen zonder probleem in zowel RGB als CMYK en Pantone worden aangeleverd. PIM Print heeft 4 verschillende druktechnieken in huis waarbij automatisch de beste optie wordt gekozen afhankelijk van het document dat wordt aangeleverd en het nodige produkt. Fullcolor afdrukken worden gemaakt met een hybride afdruksysteem met een breed kleurbereik dat een stuk verder gaat dan het traditionele CMYK drukken. Ook Pantone kleuren kunnen hier zonder problemen in worden verwerkt. Wilt u aanleveren volgens kleurstandaarden? Gebruik dan ISO Coated v2.

Uw document door PIM Print laten omzetten
Heeft u niet de middelen om een bruikbaar document aan te leveren, of om deze naar het juiste format om te zetten? Het technische team van PIM Print bekijkt graag de mogelijkheden om u te helpen of vooraf een controle uit te voeren. Neem contact op via 071-3316967 of info@pimprint.nl

Waarom geen Illustrator, PSD, EPS of InDesign bestanden?
Het wordt afgeraden om "open" bestanden aan te leveren omdat hierbij allerlei problemen kunnen ontstaan die worden veroorzaakt door versieverschillen, zoals ontbrekende fonts, ontbrekende links, afvlakkingsproblemen, missende filters of verschil in kleuropbouw. Al deze factoren spelen een belangrijke rol in de juiste uitvoer van uw document en uiteraard is het de bedoeling dat het resultaat optimaal is. Daarom wordt aangeraden een universeel document in de vorm van een PDF aan te leveren, hierin zijn alle benodigde gegevens automatisch opgenomen.

Waarom geen Word en Powerpoint bestanden?
Office programma's hebben helaas de eigenschap om te verspringen, dit komt o.a. doordat de layout bepaald wordt door de marge-en printerinstellingen van de betreffende computer en dit is bij elk systeem anders. Bovendien bieden Office programma's geen lettertypebeheer, waardoor het document er op verschillende computers steeds weer anders uitziet, ook bij gebruik van standaard lettertypes. Omdat het eindresultaat perfect moet zijn kunnen Office bestanden niet voor drukwerkuitvoer gebruikt worden. Bovenaan deze pagina vind u uitleg over hoe u document kunt om zetten naar PDF. Indien dit niet lukt dan bekijkt het technische team van PIM Print graag de mogelijkheden om u te helpen. Neem contact op via 071-3316967 of info@pimprint.nl

Controleer!
Let op! Voordat u een document aanlevert dient u deze altijd goed te controleren. U kunt voor de zekerheid altijd een gratis drukproef aanvragen om vooraf het afdrukresultaat goed te beoordelen.

 

 

drukwerk sjablonen downloaden voor kaarten drukkenDownload sjablonen


Deze sjablonen zijn basisbestanden waarop u een ontwerp kunt bouwen met uw eigen software, bijvoorbeeld met Photoshop, Illustrator, InDesign of zelfs Word. Download onderstaand het sjabloon dat u nodig heeft en lees bijgevoegde instructies goed door.

 

 

Flyers sjabloon 
 
Posters sjabloon 
 
Kaarten sjabloon 
 
Folders sjabloon 
 
Stickers sjabloon 
 
Entreekaarten sjabloon 
 
Notitiebloks sjabloon 
 
DVD hoesjes sjabloon 
 
Etiketten sjabloon 
 
Enveloppen sjabloon 
 
Spandoek sjabloon 
 
Rollup banner sjabloon 
 
Borden sjabloon 
 
Vlaggen sjabloon 
 
Bedrukte tape sjabloon 
 
Placemats sjabloon     
 
Kadobonnen sjabloon 
 
Compliments kaartjes sjabloon 
 
Briefpapier sjabloon 
 
CD/DVD hoesjes sjabloon 
 
Boekjes sjabloon 
 
Loten sjabloon 
 
Presentatiemappen sjabloon 
 
Boekenleggers sjabloon 
 


Door PIM Print
laten ontwerpen?
Neem contact op!

 


 


 

Levertijd 1 - 2 dagen