Levensgrote pop op 5 mm karton - 80 cm breed

Een zelfstaande kartonnen pop is de ultieme blikvanger! En makkelijk neer te zetten als display voor reclamedoeleinden.
88.95
(incl. BTW)
strak uitgesneden met witrand uitgesneden grof uitgesneden kartonnen pop
Voor een ongevouwen verpakking geldt vanwege pakketformaat een meerprijs
Upload een hoge kwaliteit foto! Zoals bijvoorbeeld de originele JPG van uw digitale camera.

.

Levensgrote kartonnen afbeelding

5 mm verstevigd karton, volledig full-color bedrukt en uitgesneden!

Een levensgrote kartonnen pop is een geweldige blikvanger met 100% aandacht!

Een levensgrote pop wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals staander en zelfklevend tape. U heeft geen extra gereedschap nodig. Opzetten van een kartonnen pop is eenvoudig en gemiddeld 30 seconden werk.

Het formaat van een levensgrote kartonnen pop is maximaal 80 cm breed x 190 cm hoog en is geschikt voor afdruk van 1 persoon.

Er is zelfs keuze uit 3 manieren van uitsnijden!
levensgrote pop op karton, strak rondom uitgesneden
Strak rondom de
afbeelding 
met witrand uitgesneden pop
Uitgesneden met
soepele witrand
rondom
grof uitgesneden karton met afdruk van persoon op ware grootte
Grof afgehoekt tot
2 á 3 cm rondom

Check of mijn foto voldoende kwaliteit heeft voor een levensgroot paneel

Uw levensgrote pop kunt u ophalen haal levensgrote print op bij pim print online drukkerij of laten bezorgen online drukwerk thuis laten bezorgen

De levensgrote poppen zijn ook verkrijgbaar op 10 mm reboard of forex materiaal waarmee de poppen langdurig gebruikt kunnen worden, vaker in/uit elkaar gehaald kunnen worden en zelfs voor buitengebruik geschikt zijn.


Vragen over de levensgrote pop? Neem contact op via 071-3316967 of mail info@pimprint.nl

 

Levertijd 2 - 3 dagen

PIM Print haalt alles uit de kast om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Ook dit produkt wordt milieubewust gefabriceerd: 

 

co2 neutrale produktie

Co2 neutrale produktie
Uitstoot bij het produceren van drukwerk kan anno 2012 tot een minimum worden beperkt. PIM Print hecht veel waarde aan milieuverantwoord produceren en inkopen. Dit heeft niet alleen betrekking op interne handelingen, ook van leveranciers wordt verwacht milieu aspecten serieus te nemen en maatregelen te nemen. 

 

co2 neutraal stroombesparing

Stroombesparing
Produktiemachines en electrische apparatuur binnen PIM Print zijn gekozen op basis van neutrale hitte- en stoffenuitstoot in combinatie met laag stroomverbruik. Daarom is elk apparaat voorzien van automatische (power-saving) geheel of gedeeltelijke uitschakeling bij inactiviteit. Bij zowel afdrukapparatuur als computersystemen is stroomverbruik op rustige momenten minimaal, evenals de servers waar continu controle op is. Orders worden in combinatieruns gedrukt, dit betekent dat onnodig stroomverbruik wordt voorkomen.

 

co2 neutraal papier recycling

Recycling
PIM Print maakt gebruik van een gedetailleerd papierrecyclingprogramma. Papierafval tot elke snipper wordt zorgvuldig opgevangen en in recyclingscircuit gebracht. Papier wordt optimaal gevuld zodat afgesneden resten zo klein mogelijk zijn. Mochten er toch gotere afvalstroken zijn dan worden deze verzameld en opnieuw gebruikt bij afdruk van kleinere items. Een papierloze administratie zorgt o.a. voor efficiënte werkstroom en een sterke afname van onnodig papiergebruik. 

 

co2 neutrale produkten

Milieuverantwoorde materialen
Bij elke opdracht waar papier in voorkomt staat FSC papier centraal. FSC is een keurmerk voor milieuverantwoord gefabriceerd papier, waarvan de grondstoffen afkomstig zijn vanuit beheerde bossen. FSC papier is er in vele vormen, zoals dun papier voor office toepassingen maar ook voor zwaarder zakelijk drukwerk, kaarten en karton. Elk papieren item dat u vindt in de PIM Print webshop wordt gemaakt met FSC gecertificeerd papier.
Alle niet-papieren produkten (zoals displaystemen, stickers en banners) bevatten geen stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het milieu en zijn volledig recyclebaar. 

 

co2 neutraal eco inkten

Eco inkten
PIM Print maakt gebruik van BCS BIO inkten. Deze inkten zijn gemaakt op basis van plantaardig bindmiddel en daardoor biologisch afbreekbaar. Inkt op plantaardige basis heeft de eigenschap om meer vocht op te nemen, wat voordelen biedt in de vorm van geurloos, chemieloos en alcoholvrij drukken. Daarnaast behoudt dit type inkt een zeer hoog pigment, wat in gemiddeld inktgebruik een afname van minstens 15% oplevert.

 

co2 neutraal carbon neutral verzenden via UPS

Co2 neutraal transport
Zendingen van PIM Print worden verstuurd via het UPS Carbon Neutral programma. Deze wijze van verzenden heeft dezelfde snelheid als een normale zending, echter wordt hierbij het klimaateffect gecompenseerd en daardoor Co2 neutraal genoemd. Voor een minimale toeslag per pakket draagt UPS op zeer grote schaal bij aan het onderhoud van bosgebieden over de hele wereld. Hierbij wordt voor alles gezorgd, van het berekenen van de uitstoot tot het aankopen en omzetten van emissierechten. Tevens wordt hiermee geïnvesteerd in efficiënter brandstofgebruik en zelfs reductie van geluid dat de vliegtuigen maken. Voor UPS Carbon Neutral worden wereldwijd samengewerkt met de grootste verificatie- en certificatieorganisaties om dit constant te valideren. Lees meer op https://www.sustainability.ups.com/

 

   

 

 

Ik was erg onder de indruk van de manier waarop met onze bestelling werd omgegaan. Het feit dat we direct op de hoogte werden gesteld dat de kwaliteit van onze foto niet optimaal was en we de mogelijkheid kregen een andere foto te sturen. Dit was allemaal erg eenvoudig. En het afdrukken en leveren ging ook erg vlot! Bedankt!
Wat een leuk product! We zijn echt zeer tevreden over het eindresultaat!
Schrijf een beoordeling