Selfie frame (normaal)

69.95
(incl. BTW)
Upload een hoge kwaliteit logo! JPG, PDF, EPS, AI

.

Normaal Selfie Frame
  • Lichtgewicht frame met unieke bedrukking
  • Bedrukt met eigen logo en tekst, geheel in fullcolor!
  • Altijd per mail een proefdruk ter controle
  • Gemaakt van 10 mm verstevigd karton plaat
  • Gebruiksklaar geleverd
  • Met je eigen logo en tekst maak je je Selfie Frame persoonlijk en dat geeft mogelijkheden om het in geheel af te stemmen op elke toepassing of evenement. Upload eenvoudig je logo en de gewenste tekst en onze ontwerpers presenteren je het Selfie Frame waarmee je de hele dag succes hebt!

    Selfie Frames worden gemaakt van 10 mm dik (lichtgewicht) honingraatkarton. Dit type kartonplaat is makkelijk hoog te houden en heeft een ideaal formaat om een of meerdere personen binnen de uitsparing te houden.

    De weergegeven formaten en soorten Selfie Frames zijn niet de enige opties. Ook maken wij maatwerk panelen in elke vorm en oplage. Heb je een specifiek formaat of contourgesneden vorm nodig? De Selfie Frames worden bij ons in eigen werkplaats gemaakt en zijn daarom altijd snel leverbaar. Heb je een groter aantal frames nodig of iets speciaals? We bieden je gegarandeerd de beste oplossing!


Milieuvriendelijke produktie van pop op ware grootte

Dit produkt is milieuvriendelijk. Selfie Frame lijsten worden gemaakt van kartonplaat en bestaan geheel uit milieuverantwoorde kartonnen onderdelen, waaronder 98% FSC karton, 1% eco-inkt en recyclebare lijmstoffen welke geen schadelijke stoffen bevatten. Lees meer over de duurzame produktie van PIM Print
 


Hulp nodig bij het laten maken van een groot foto Selfie Frame? Neem contact op via 071-3316967 of mail 

Levertijd 2 - 3 dagen

PIM Print haalt alles uit de kast om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Ook dit produkt wordt milieubewust gefabriceerd: 

 

co2 neutrale produktie

Co2 neutrale produktie
Uitstoot bij het produceren van drukwerk kan anno 2012 tot een minimum worden beperkt. PIM Print hecht veel waarde aan milieuverantwoord produceren en inkopen. Dit heeft niet alleen betrekking op interne handelingen, ook van leveranciers wordt verwacht milieu aspecten serieus te nemen en maatregelen te nemen. 

 

co2 neutraal stroombesparing

Stroombesparing
Produktiemachines en electrische apparatuur binnen PIM Print zijn gekozen op basis van neutrale hitte- en stoffenuitstoot in combinatie met laag stroomverbruik. Daarom is elk apparaat voorzien van automatische (power-saving) geheel of gedeeltelijke uitschakeling bij inactiviteit. Bij zowel afdrukapparatuur als computersystemen is stroomverbruik op rustige momenten minimaal, evenals de servers waar continu controle op is. Orders worden in combinatieruns gedrukt, dit betekent dat onnodig stroomverbruik wordt voorkomen.

 

co2 neutraal papier recycling

Recycling
PIM Print maakt gebruik van een gedetailleerd papierrecyclingprogramma. Papierafval tot elke snipper wordt zorgvuldig opgevangen en in recyclingscircuit gebracht. Papier wordt optimaal gevuld zodat afgesneden resten zo klein mogelijk zijn. Mochten er toch gotere afvalstroken zijn dan worden deze verzameld en opnieuw gebruikt bij afdruk van kleinere items. Een papierloze administratie zorgt o.a. voor efficiënte werkstroom en een sterke afname van onnodig papiergebruik. 

 

co2 neutrale produkten

Milieuverantwoorde materialen
Bij elke opdracht waar papier in voorkomt staat FSC papier centraal. FSC is een keurmerk voor milieuverantwoord gefabriceerd papier, waarvan de grondstoffen afkomstig zijn vanuit beheerde bossen. FSC papier is er in vele vormen, zoals dun papier voor office toepassingen maar ook voor zwaarder zakelijk drukwerk, kaarten en karton. Elk papieren item dat u vindt in de PIM Print webshop wordt gemaakt met FSC gecertificeerd papier.
Alle niet-papieren produkten (zoals displaystemen, stickers en banners) bevatten geen stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het milieu en zijn volledig recyclebaar. 

 

co2 neutraal eco inkten

Eco inkten
PIM Print maakt gebruik van BCS BIO inkten. Deze inkten zijn gemaakt op basis van plantaardig bindmiddel en daardoor biologisch afbreekbaar. Inkt op plantaardige basis heeft de eigenschap om meer vocht op te nemen, wat voordelen biedt in de vorm van geurloos, chemieloos en alcoholvrij drukken. Daarnaast behoudt dit type inkt een zeer hoog pigment, wat in gemiddeld inktgebruik een afname van minstens 15% oplevert.

 

co2 neutraal carbon neutral verzenden via UPS

Co2 neutraal transport
Zendingen van PIM Print worden verstuurd via het UPS Carbon Neutral programma. Deze wijze van verzenden heeft dezelfde snelheid als een normale zending, echter wordt hierbij het klimaateffect gecompenseerd en daardoor Co2 neutraal genoemd. Voor een minimale toeslag per pakket draagt UPS op zeer grote schaal bij aan het onderhoud van bosgebieden over de hele wereld. Hierbij wordt voor alles gezorgd, van het berekenen van de uitstoot tot het aankopen en omzetten van emissierechten. Tevens wordt hiermee geïnvesteerd in efficiënter brandstofgebruik en zelfs reductie van geluid dat de vliegtuigen maken. Voor UPS Carbon Neutral worden wereldwijd samengewerkt met de grootste verificatie- en certificatieorganisaties om dit constant te valideren. Lees meer op https://www.sustainability.ups.com/