Stand-in fotobord - 160 cm hoog

fotobord
159.95
(incl. BTW)
Randafwerking
Onbewerkt Reboard karton Reboard met wit gefineerde randen Zwarte fineer op reboard plaat
Upload een hoge kwaliteit foto! Zoals bijvoorbeeld de originele JPG van uw digitale camera.

.

Stand-in fotobord 160 cm hoog x 115 cm breed (zelfstaand)

  • Levensgroot paneel met een of meerdere uitsparingen om je hoofd door te steken :-)
  • Bedrukt met je eigen foto of afbeelding, geheel in fullcolor!
  • Uitsparingen op elke positie mogelijk
  • Gemaakt van 10 mm stevig lichtgewicht kartonplaat
  • Gebruiksklaar (inclusief zelfklevende staander)
  • Levertijd slechts enkele dagen

stand-in bord met hoogte 160 cm

Uitsparingen voor hoofd worden automatisch gemaakt

Bij het maken van een fotobord worden de uitsparingen afgestemd op de bedrukking. Dit kun je dus geheel zelf bepalen! Onze specialisten bekijken elke order en mocht er iets onduidelijk zijn dan wordt er contact opgenomen. Er zijn geen beperkingen voor het aantal uitsparingen, de positie of het formaat daarvan heeft geen invloed op de prijs.

Upload je eigen foto

Lever je eigen afbeelding aan! Dat kan een foto zijn, of een kant en klaar grafisch ontwerp. Met je eigen foto maak je je Stand-in paneel persoonlijk en dat geeft mogelijkheden om het in geheel af te stemmen op elke toepassing.

Stand-in panelen worden gemaakt van reboard karton

Stand-in panelen worden gemaakt van lichtgewicht kartonplaat (honingraatkarton) met een dikte van 10 mm. Dit type kartonplaat is stootbestendig en geschikt om voor een lange termijn te gebruiken. Een Stand-in bord kan worden ingeklapt en met een dikte van 2 cm eenvoudig worden opgeborgen

Elk Stand-in bord wordt voorzien van een kartonnen staander aan de achterzijde

Gebruiksklaar! Je hoeft geen technische kennis te hebben om een Stand-in bord neer te zetten. Klap eenvoudig de staander uit en voilà, het paneel staat al binnen 10 seconden en bestaat uit slechts 1 deel!

Een Lifesizers® Stand-in bord is snel leverbaar

Spoed? Haast? Paniek? De Stand-in panelen worden bij ons in eigen werkplaats gemaakt en zijn daarom snel leverbaar. De gemiddelde levertijd is 2 - 3 werkdagen. Heb je een groter aantal nodig of iets speciaals? We bieden je gegarandeerd de beste oplossing!

Je eigen foto uploaden voor het Stand in bord bedrukken

Niet zeker of je ontwerp de juiste kwaliteit of formaat heeft? Download een PDF, EPS, AI of JPG bestand als voorbeeld sjabloon. Deze bestanden kunnen als basis worden gebruikt om de exacte ruimte te bepalen die je tot je beschikking hebt. Er zijn geen marges van toepassing en het beeld kan tot de rand worden bedrukt. Nog steeds niet zeker van je zaak? Gebruik de "upload afbeelding ter controle" knop om ons vooraf de afbeelding toe te sturen. Er wordt dan vrijblijvend een check gedaan op de bruikbaarheid en kwaliteit.

     

Maatwerk
De weergegeven Stand-in borden zoals op hoogte van 160 cm, 180 cm en 200 cm zijn niet de enige opties. Ook maken wij maatwerk panelen. Heb je een specifiek formaat of contourgesneden vorm nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Milieuvriendelijke produktie van pop op ware grootte

Dit produkt is milieuvriendelijk. Stand-in panelen worden gemaakt van ecoboard/reboard karton en bestaan uit milieuverantwoorde onderdelen, waaronder 98% FSC karton, 1% eco-inkt en recyclebare materialen welke geen schadelijke stoffen bevatten. Lees meer over de duurzame produktie van PIM Print
 


 

Hulp nodig bij het laten maken van een Stand-in paneel? Neem contact op via 071-3316967 of mail info@pimprint.nl

 

Levertijd 2 - 3 dagen

PIM Print haalt alles uit de kast om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Ook dit produkt wordt milieubewust gefabriceerd: 

 

co2 neutrale produktie

Co2 neutrale produktie
Uitstoot bij het produceren van drukwerk kan anno 2012 tot een minimum worden beperkt. PIM Print hecht veel waarde aan milieuverantwoord produceren en inkopen. Dit heeft niet alleen betrekking op interne handelingen, ook van leveranciers wordt verwacht milieu aspecten serieus te nemen en maatregelen te nemen. 

 

co2 neutraal stroombesparing

Stroombesparing
Produktiemachines en electrische apparatuur binnen PIM Print zijn gekozen op basis van neutrale hitte- en stoffenuitstoot in combinatie met laag stroomverbruik. Daarom is elk apparaat voorzien van automatische (power-saving) geheel of gedeeltelijke uitschakeling bij inactiviteit. Bij zowel afdrukapparatuur als computersystemen is stroomverbruik op rustige momenten minimaal, evenals de servers waar continu controle op is. Orders worden in combinatieruns gedrukt, dit betekent dat onnodig stroomverbruik wordt voorkomen.

 

co2 neutraal papier recycling

Recycling
PIM Print maakt gebruik van een gedetailleerd papierrecyclingprogramma. Papierafval tot elke snipper wordt zorgvuldig opgevangen en in recyclingscircuit gebracht. Papier wordt optimaal gevuld zodat afgesneden resten zo klein mogelijk zijn. Mochten er toch gotere afvalstroken zijn dan worden deze verzameld en opnieuw gebruikt bij afdruk van kleinere items. Een papierloze administratie zorgt o.a. voor efficiënte werkstroom en een sterke afname van onnodig papiergebruik. 

 

co2 neutrale produkten

Milieuverantwoorde materialen
Bij elke opdracht waar papier in voorkomt staat FSC papier centraal. FSC is een keurmerk voor milieuverantwoord gefabriceerd papier, waarvan de grondstoffen afkomstig zijn vanuit beheerde bossen. FSC papier is er in vele vormen, zoals dun papier voor office toepassingen maar ook voor zwaarder zakelijk drukwerk, kaarten en karton. Elk papieren item dat u vindt in de PIM Print webshop wordt gemaakt met FSC gecertificeerd papier.
Alle niet-papieren produkten (zoals displaystemen, stickers en banners) bevatten geen stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het milieu en zijn volledig recyclebaar. 

 

co2 neutraal eco inkten

Eco inkten
PIM Print maakt gebruik van BCS BIO inkten. Deze inkten zijn gemaakt op basis van plantaardig bindmiddel en daardoor biologisch afbreekbaar. Inkt op plantaardige basis heeft de eigenschap om meer vocht op te nemen, wat voordelen biedt in de vorm van geurloos, chemieloos en alcoholvrij drukken. Daarnaast behoudt dit type inkt een zeer hoog pigment, wat in gemiddeld inktgebruik een afname van minstens 15% oplevert.

 

co2 neutraal carbon neutral verzenden via UPS

Co2 neutraal transport
Zendingen van PIM Print worden verstuurd via het UPS Carbon Neutral programma. Deze wijze van verzenden heeft dezelfde snelheid als een normale zending, echter wordt hierbij het klimaateffect gecompenseerd en daardoor Co2 neutraal genoemd. Voor een minimale toeslag per pakket draagt UPS op zeer grote schaal bij aan het onderhoud van bosgebieden over de hele wereld. Hierbij wordt voor alles gezorgd, van het berekenen van de uitstoot tot het aankopen en omzetten van emissierechten. Tevens wordt hiermee geïnvesteerd in efficiënter brandstofgebruik en zelfs reductie van geluid dat de vliegtuigen maken. Voor UPS Carbon Neutral worden wereldwijd samengewerkt met de grootste verificatie- en certificatieorganisaties om dit constant te valideren. Lees meer op https://www.sustainability.ups.com/