A4 Parelmoer papier - 250grs

a4 parelmoer papier, parelmoer kaartpapier voor kaartjes maken
14.95
(incl. BTW)

.

A4 parelmoer papier - 250 grs kaartpapier (21 x 29,7 cm)


Bestel nu goedkoop parelmoer A4 papier, handig om zelf kaartjes te maken!

Koop 250 grs parelmoer papier op A4 formaat! Ideaal voor het maken van kaarten. Parelmoer papier is wit metallic papier met aan beide zijden een glinsterend effect dat tekst en kleur extra intens maakt. Parelmoer papier kan worden besteld per 10 vel en is altijd voorradig. Dit betekent dat dit papier bijna altijd de volgende dag al wordt bezorgd. Dit type papier is bij uitstek geschikt voor het maken van kaartjes, om zelf op te printen. (let op dat uw printer papier met coating ondersteund)

Dit papier is verkrijgbaar per pakjes á 10 vel

• Geschikt voor laserprinter en inktjetprinter (let op gebruik van juiste settings/handinvoer)


Er is ook een optie voor kaarten drukken op parelmoer papier >

Parelmoer papier (karton) is ook verkrijgbaar op A3 formaat > 

 

parelmoer papier A4

snel drukwerkDe levertijd van dit produkt is gemiddeld 24 uur.

 

Bestanden en/of het ontwerp dat u aanlevert worden gechecked en daarna op hoge snelheid in produktie genomen. Indien u de bestelling voor 12.00 uur plaatst dan is deze 's middags gereed voor ophalen, of als u kiest voor verzending dan wordt deze de volgende werkdag afgeleverd door DHL.
 

Snel is standaard bij PIM Print, zonder meerprijs. Zelfs als uw drukwerk spoed heeft. PIM Print gebruikt hiervoor de snelste bezorgdiensten en voor u de beste logistieke kanalen.

drukwerk spoed wordt afgeleverd door DHLDHL presteert op het gebied van 24-uurs leveringen en is daarom een goede transportpartner gebleken. Bestellingen voor drukwerk spoed die bij PIM Print worden geplaatst worden door DHL vervoerd en de volgende werkdag afgeleverd. Altijd.

 

Wilt u zeker weten of uw order op een bepaald tijdstip klaar is? Neem contact op via tel. 071-3316967 of info@pimprint.nl