A3 Parelmoer papier - 250grs

parelmoer papier op A3 vellen, parelmoer kaartpapier voor kaartjes knutselen
24.95
(incl. BTW)

.

Parelmoer papier A3 - 250 grs kaartpapier (29,7 x 42 cm)


Bestel nu goedkoop parelmoer papier A3, handig om zelf kaartjes te maken!

Koop 250 grs parelmoer papier op groot A3 formaat! Ideaal voor het maken van kaarten of knippen van knutsels. Parelmoer A3 papier is wit metallic papier met aan beide zijden een glinsterend effect dat tekst en kleur extra intens maakt. Parelmoer papier kan worden besteld per pakjes van 10 grote A3 vellen en is altijd voorradig. Dit betekent dat dit A3 papier bijna altijd de volgende dag al wordt bezorgd. Dit type parelmoer is bij uitstek geschikt voor het maken van kaartjes of om zelf op te printen. (let op dat uw printer papier met coating ondersteund)

Parelmoerpapier is verkrijgbaar per pakjes á 10 vel

• Geschikt voor laserprinter en inktjetprinter (let op gebruik van juiste settings/handinvoer)


Er is ook een optie voor kaarten drukken op parelmoer papier

 

parelmoer papier A3

snel drukwerkDe levertijd van dit produkt is gemiddeld 24 uur.

 

Bestanden en/of het ontwerp dat u aanlevert worden gechecked en daarna op hoge snelheid in produktie genomen. Indien u de bestelling voor 12.00 uur plaatst dan is deze 's middags gereed voor ophalen, of als u kiest voor verzending dan wordt deze de volgende werkdag afgeleverd door DHL.
 

Snel is standaard bij PIM Print, zonder meerprijs. Zelfs als uw drukwerk spoed heeft. PIM Print gebruikt hiervoor de snelste bezorgdiensten en voor u de beste logistieke kanalen.

drukwerk spoed wordt afgeleverd door DHLDHL presteert op het gebied van 24-uurs leveringen en is daarom een goede transportpartner gebleken. Bestellingen voor drukwerk spoed die bij PIM Print worden geplaatst worden door DHL vervoerd en de volgende werkdag afgeleverd. Altijd.

 

Wilt u zeker weten of uw order op een bepaald tijdstip klaar is? Neem contact op via tel. 071-3316967 of info@pimprint.nl